SENEST SET
FAVORITTER

Galgehøj 15, 8740 Brædstrup

Liebhaverejendom

3.595.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7628 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 115338Type : Andre typer

Beliggende midt i Brædstrup by

Sjælden og unik - beskriver denne ejendom perfekt. Der er utallige muligheder for ny ejer, såsom erhverv, hestehold, udlejning og udstykning (Galgehøj 13 medfølger i handlen, denne ville kunne sælges fra).
Villaen byder på hele 349 m² og fremstår i flot stand. Sælger har foretaget flere forbedringer i sin ejer tid, så ejendommen nu fremstår i flot og vedligeholdt stand. Der er b.la. indsat nyt svanekøkken med kvalitets elementer og cooker vandhane. Der er gulvvarme i hele stueetagen og på 1. sal er der installeret rumføler til radiatorerne, så
varme kan styres når man ikke er hjemme. Derudover er der centralstøvsuger og genvex i hele huset.
Boligen indeholder; 3 værelser i stueplan og hele 5 værelser på 1. sal. På stueplan forefindes et stort køkkenalrum og en hyggelig stue. Tilhørende det store soveværelse er der walk-in closet og badeværelse med badekar. Ydermere vaskerum, viktualierum, gæstetoilet, den store indbydende hall og baggang med god skabsplads samt plads til
barnevogn. På 1. salen er der, udover de mange værelser, stue/repos med fantastisk udsigt over byen, mindre køkken og stort badeværelse. Der er mulighed for at leje 1. salen ud, såfremt man selv bebor stueetagen. Villaen er perfekt til den store børnefamilie, den sammenbragte familie eller bopæl til flere generationer. Fra køkkenalrummet er der udgang til en stor terrasse, hvor mange skønne aftener kan nydes med familie og venner. Endvidere med en udsigt over byen og den dejlige have. I haven er der både urtehave, legehus, beach-volley bane for de aktive og hestefold.
Ejendommen er beliggende i Brædstrup by, tæt på alle de nødvendige faciliteter.
Børnene kan trygt cykle til og fra skole. Derudover er ejendommen beliggende højt, så udsigt over byen kan nydes fra det store vinduesparti i køkkenalrum, 1. salen eller terrassen på en smuk sommerdag.
Tilhørende ejendommen er et mindre udhus, som benyttes til opbevaring, mulighed for lystdrift til heste og en del af udhuset er isoleret så det kan benyttes til opbevaring.
Alt i alt en fantastisk ejendom med god beliggenhed og utallige muligheder for den nye køber.

Økonomi

Pris i kr.
3.595.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
44.878,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
129,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
349 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
9579 m²

Faciliteter

Badeværelse
Gæstetoilet
Hall
Terrasse
Viktualierum
Køkken
+Mere

Teknik

Gulvvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK