SENEST SET
FAVORITTER

Brokhøjvej 10, 8740 Brædstrup

Blandet bolig og erhverv i Brædstrup.

1.895.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 87301504Type : Andre typer

Erhvervsbygninger på over 900 m² i Brædstrup by med tilhørende bolig.

Ejendommen er beliggende i Brædstrup, med nem adgang til alle byens faciliteter samt hovedvejen. Så for dig der ønsker at have erhverv lige ved siden af din bolig er denne perfekt. Børnene kan nemt cykle til og fra skole, tage til fritidsaktiviteter og besøge venner samtidig med du kan have erhverv beliggende på en god grund med nem adgang til Silkeborgvej.
Sælger har sin tid lejet noget af udbygningen ud, så hvis man ikke ønsker at benytte det hele selv, kan der være mulighed for udlejning.
Boligen er 198 m² og indeholder følgende; entre, badeværelse, bryggers, sauna, entre med trappeopgang til 1. sal, køkkenalrum med god spiseplads og adgang til terrassen, stor vinkelstue med udgang til udestue. 1. salen indeholder; fordelingsgang, 2 værelser, soveværelse, badeværelse og stue med adgang til overdækket altan.
Udbygningen indeholder bl.a.; værksted, garage, maskinhus og disponibelt rum hvor der forefindes toilet og isoleret rum.
Storbyer såsom, Horsens og Silkeborg kan nås indenfor ca. 30 min. og Aarhus og Vejle kan nås indenfor ca. 45 min. Så Brædstrup er beliggende meget centralt i forhold til flere storbyer. Brædstrup er en by i stor udvikling og alle de nødvendige faciliteter forefindes. Der er bl.a. skole, børnehave, børnepasning, alle former for fritidsaktiviteter, svømmehal, flere gode indkøbsmuligheder, specialbutikker såsom Matas, Imerco, Sportigan og meget mere.

Økonomi

Pris i kr.
1.895.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1187 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5866 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Garage
Toilet
Spiseplads
Sauna
Svømmehal
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK