SENEST SET
FAVORITTER

Nørrebrogade 11, 8700 Horsens

Centralt beliggende ejendom oplagt til brug for projekt med

1.250.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 76 28 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 115079Type : Andre typer

Centralt beliggende ejendom oplagt til brug for projekt med boliger. Ejendommen har en god beliggenhed ved to af byens større in

Centralt beliggende ejendom oplagt til brug for projekt med boliger. Ejendommen har en god beliggenhed ved to af byens større indfaldsveje.

Den angivne pris er vejledende udbudspris.

Ejendommen overtages tom for lejere.

Bag ejendommen er der parkeringspladser og grønt område. Arealet er i henhold til servitut lyst 26.2.2007 udlagt som friareal og kan derfor ikke bebygges.

Horsens Kommune ønsker, at det samlede udtryk for ejendommen understøttes af renovering/istandsættelse eller et nybyggeri således, at ejendommen kan understøtte Horsens som en by med attraktive indfaldsveje.

I forbindelse med afgivelse af tilbud skal tilbudsgiver komme med forslag til renovering/istandsættelse eller nybyggeri på ejendommen, som opfylder lokalplanens formål og bestemmelser i øvrigt.
Horsens Kommune vil se positivt på et projekt, der får ejendommen til at falde bedre ind i bybilledet sammen med de omkringliggende ejendomme.

Tilbud skal indeholde en projektbeskrivelse, der indeholder nødvendigt tegnings-/illustrationsmateriale, som visuelt beskriver ideerne samt en tidsplan for realisering af projektet på ejendommen.

Der kan bygges i henhold til gældende lokalplan, forventeligt 2½-3 etager.

Renovering/istandsættelse eller nybyggeri skal være påbegyndt indenfor 2 år og afsluttet indenfor 4 år.

Tilbudsgiver skal være opmærksom på, at der skal etableres een parkeringsplads på egen grund pr. boligenhed. Det kan være en mulighed at gå i dialog med Gårdlauget i forhold til at placere 3-4 parkeringspladser yderligere i den på ejendommen tinglyste deklaration om fællesareal. Yderligere parkeringspladser vil skulle findes udenfor den tinglyste deklaration, men stadig på egen grund.

Tilbudsgiver skal ligeledes være opmærksom på den på ejendommen deklarerede vejadgang.

Salget sker i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24.6.2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme.
Der er ikke fastsat nogen udbudspris og den i nærværende salgsopstilling anførte pris er alene vejledende. Kommunen er ikke forpligtet til at sælge ejendommen til den anførte pris, ligesom kommunen kan forkaste alle indkomne tilbud.
Købstilbud skal være skriftlige og angive et fast beløb. Indkomne købstilbud er fortrolige, indtil salg har fundet sted.
Salg kan først ske, når der er forløbet 14 dage efter den første annoncering af ejendommen.
Salg til en tilbudsgiver, der ikke har afgivet det højeste købstilbud, kan ske, såfremt der herved varetages en saglig, kommunal interesse.

Tilbud skal være gældende i 3 måneder fra afgivelsestidspunktet.

Alle henvendelser og afgivelse af købstilbud skal ske til Nordicals Horsens.

Samtidig med indlevering af tilbud skal tilbudsgiver afgive erklæring om at kunne stille bankgaranti for købesummen fra et af Horsens Kommune godkendt pengeinstitut indenfor 1 bankdag efter at have modtaget kommunens accept af købstilbud.

Ejendommen sælges uden ansvar for fejl og mangler.

Økonomi

Pris i kr.
1.250.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
13.005,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
56,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
232 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1302 m²

Faciliteter

Fællesareal
Parkeringsplads

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK