SENEST SET
FAVORITTER

Stenkærvej 4A, 8752 Østbirk

Erhvervsejendom med tilhørende bolig

3.350.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 76 28 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 115145Type : Andre typer

Erhvervsejendom med mange anvendelsesmuligheder. God synlighed og kun ca. 5 km til motorvej E45

"Det gamle mejeri" ligger på en 6.190 m² stor grund med facade ud imod hovedvejen mellem Østbirk og Horsens. Der er her mulighed for at få en erhvervsejendom med en rigtig god synlighed og gode til- og frakørselsforhold, da hovedvejen fører direkte til motorvejsafkørsel Horsens Nord mindre end 5 km fra ejendommen.
Ejendommen er oprindeligt opført som mejeri. Nuværende ejer købte ejendommen i 2010 og har løbende ombygget og renoveret. Der er etableret nye lejligheder samt skiftet vinduer, døre, forbedret og udvidet varme-, vand- og elinstallationer samt monteret nyt varmeanlæg, vandværk med tilhørende rensningsanlæg, ligesom tag m.v. er renoveret. Ejendommen opvarmes via stokerfyr, og der er ført varme ud til alle lokaler. Ejendommens erhvervsdel består af 25 m² kontorfaciliteter på 1. sal, 235 m² værksted med gode installationer af luft, vand, el med op til 32 amp, udsugning, kran og aluporte. Tillige forefindes der overdækket vaskeplads ved værkstedet med olieudskiller.
Endvidere er der butik i 2 plan med udgang til hovedvejen og tilhørende parkeringsplads. Endeligt er der stort lager på ca. 666 m² med tilhørende stor læsserampe.
Herudover er bygningen indrettet med 3 lejligheder i god stand. Den største er på 191 m² og anvendes af ejendommes ejer. Denne lejlighed bliver ledig for køber. Derudover er der indrettet 2 fine lejligheder på 95 m² og 89 m² med egen opgang og tilhørende vaskerum. Bag ejendommen er der stor gårdsplads med god mulighed for opbevaring eller eventuel udvidelse. På gårdspladsen er der etableret 2 garageanlæg med plads til 5 biler. Indkørsler og gårdsplads er anlagt indenfor de sidste 10 år, hvor der også er etableret nyt udvendigt kloaksystem med tilslutning til det offentlige system. Hele grunden er indhegnet.

Bygningen har flere anvendelsesmuligheder. Ejendommen anvendes p.t. i dag af ejer til mindre virksomhed med handel, værksted og udlejning. Ejendommens erhvervsdel bliver ledig for køber. Alternativt har køber mulighed for at opdele i mindre lejemål.

Forslag til anvendelse

Værksted
Lager

Økonomi

Pris i kr.
3.350.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
129.600,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
88,-
Årlige driftsudgifter kr.
36.159,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
25,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1467 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6406 m²

Faciliteter

Læsserampe
Parkeringsplads
Vaskerum
Gårdsplads
Værksted
+Mere

Teknik

Aluport
Udsugning
Varmeanlæg

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK