SENEST SET
FAVORITTER

Blæsbjergvej 54, 8722 Hedensted

Velbeliggende facadeejendom

7.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 87301449Type : Lager & Produktion

Velbeliggende facadeejendom med kort afstand til E45 Hedensted

Denne velbeliggende erhvervsejendom indeholder mange muligheder for en kombination mellem administration, produktion og lager.

Hedensted har en meget central beliggenhed i Jylland, og fra ejendommen er der blot 2,7 km. til E45. Med denne beliggenhed er der derfor kort afstand til kunder i både Jylland og på Fyn.

Ejendommen er på samlet 2.235 kvm., hvortil kommer et indskudt dæk på ca. 250 kvm. Den er oprindeligt opført i 2002 med en større tilbygning i 2005.

Administrationsafsnittet et på ca. 275 kvm. og indeholder god plads til 10-12 medarbejdere, mødelokale, frokoststue samt omklædnings- og badefaciliteter. Der kan være mulighed for at udvide administrationen ved inddragelse af areal på 1. sal.

Hallerne er på samlet ca. 1.930 kvm., hvoraf ca. 1.230 kvm. er opført i 2005. Af de oprindelige haller på ca. 700 kvm. er ca. 350 kvm. opvarmet og det opvarmede areal i den nye hal er på ca. 194 kvm. De øvrige arealer er uopvarmede. Der er tale om nogen meget regulære og søjefrie haller. Frihøjden er i midten ca. 8 meter og i siden ca. 4 og 6 meter for hhv. den gamle og nye hal. Der er adgang til hallerne via porte i jordniveau, størrelse 3 x 3 meter.

Hallerne er særdeles velegnede til lettere produktion i kombination med gode lagermuligheder. Området er i henhold til Lokalplan nr. 87 godkendt som erhvervsområde til anvendelse for let industri og håndværk. Den maksimal bebyggelsesprocent er 50. Grænseværdien for støjbelastning er fastsat til 55 db i hverdagene.

Udenomsarealerne er på ejendommens 3 sider belagt med SF-sten eller kørefast underlag. Der er mulighed for udendørs oplag. Grunden er indhegnet med en god stor port.

Ejendommens facade er synlig fra Gesagervej, hvor der dagligt passerer mange biler.

Det samlede grundareal er på 12.071 kvm., men i forbindelse med salget vil det ubebyggede areal på ca. 6.000 kvm. blive frastykket. Såfremt køber ønsker arealet med, kan det købes for kr. 1,5 mio.
Samlet set er der tale om en velbeliggende erhvervsejendom med en god indretning.

Forslag til anvendelse

Produktion
Lager

Økonomi

Pris i kr.
7.500.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2235 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6000 m²

Faciliteter

Omklædning
Hall
Mødelokale
Port
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Jun2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK