SENEST SET
FAVORITTER

Holstdalsvej 16, 7130 Juelsminde

Blandet bolig- og erhvervsejendom

2.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 87301902Type : Andre typer

Liebhaver bolig med skøn udsigt til vand og erhvervsdel med mange muligheder

Sjældent udbudt liebhaverejendom med udsigt til vandet og med tilhørende erhvervsdel. Denne unikke ejendom, der tidligere har fungeret som Klejs Skole, er beliggende på toppen af Klejsbakke, kun få minutter fra Juelsminde by.
Ejendommen der er fra 1910 er bevaret i sin herskabelige stil, både i indretningen og materialevalget. De smukke stuklofter, sprossede vinduer, udskårede døre og de fine gulve giver boligen karakter og charme. Den utroligt gode loftshøjde giver en ekstraordinær rummelighed. Det er tydeligt at se, at de nuværende ejere har kræset for detaljerne og vedligeholdt boligen.
I denne unikke ejendom, får du mulighed for at udfolde dine hobbyer eller drive erhverv centralt ved din bopæl. I dag er erhvervsdelen indrettet med to store haller med branddør i mellem, samt kontorlokale, frokoststue, toilet og badeværelse. Der er portadgang til erhvervsdelen. Der er installeret udsugning og stor vask i den ene af hallerne. Erhvervsdelen er med betongulv.
Boligdelen indeholder mange gode kvadratmeter, hvor der er plads til både kreativitet og samvær med familie og gæster. Det store panoramavindue i den ene af stuerne har udsigt til smuk natur og havet hvor Æbelø kan ses i horisonten. Her er der mulighed for afslapning og fordybelse. Boligens første sal er delt i to og giver mulighed for at etablere en selvstændig lejlighed i den ene del. Den komplette indretning af boligen kan ses på plantegningen.
Området omkring boligen er meget naturskønt med både marker, skov og samtidig ligger den maritime by Juelsminde kun få minutter væk. Byen har et levende handelsliv med flere spændende butikker og gode spisesteder. I Juelsminde er der rig mulighed for at være aktiv i fritiden, både i Juelsminde hallerne, på den smukke golfbane eller hvad med et slag padel tennis ved den nye naturlegepark - ja mulighederne er mange.
Byen har også fine pasningsmuligheder med både skole og flere daginstitutioner, samt gode busforbindelser til Horsens og Vejle.

Forslag til anvendelse

Skole

Økonomi

Pris i kr.
2.995.000,-
Pris pr. m² kr.
4.322,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
693 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3297 m²

Faciliteter

Badeværelse
Betongulv
Toilet
Hall
Stuklofter

Teknik

Udsugning

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere