SENEST SET
FAVORITTER

Østrupvej 49, 7130 Juelsminde

Blandet bolig og erhvervsejendom

3.825.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7628 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 115504Type : Andre typer

Mange anvendelsesmuligheder og kun kort afstand til Horsens og Juelsminde

Blandet bolig- og erhvervsejendom beliggende i skønne omgivelser med udsigt over åbne marker, tæt på skoven og de gode badestrande omkring As Vig. Der er få minutters kørsel til Glud, hvor der er skole, hal, daginstitutioner, indkøb m.v. Ca. 10 minutters kørsel til Juelsminde og ca. 15 minutter til Horsens.

Ejendommen er renoveret og ombygget i 2008, herunder totalt opdateret energimæssigt, og det kan blandt andet nævnes, at der er installeret luft-/vandvarmepumpe, monteret stort solcelleanlæg samt genvexanlæg - alt det man ønsker sig i en nybygget ejendom.

Huset, som er på 268 m² inkl. 27 m² udestue, indeholder stor entré og bryggers ? begge med masser af skabsplads - køkkenalrum fra 2012 med Velux ovenlysvinduer - voksenafdeling med stort soveværelse, med adgang til eget badeværelse med bruseniche samt spabad - ved alrummet er der adgang til badeværelse samt kontor/multirum/gamerrum, som danner adgang til tilbygningen fra 2008, med 3 kæmpe børneværelser, alle med egen terrassedør.

Alrummet og den store stue er sammenhængende med plads til mange gæster. I forbindelse med alrummet er der etableret et stort flot vinrum. Fra stuen er der adgang til udestuen som har loft til kip og et flot lysindfald. Der er udgang til have/terrasser flere steder i udestue, stue samt alrum.

Der er gulvvarme overalt samt indbygget Bose-anlæg.

Udvendigt er der stor sydvestvendt terrasse med stor markise og fornemt anlagt have med flotte bede med granitskærver afgrænset med granitkanter. Desuden stor gårdsplads med kørefast underlag og indkørsel, som er lukket med fjernbetjent skydeport, en stor dobbelt garage på 51 m² samt 2 store haller.

Hal 1 på 240 m² indeholder kontor, mandskabsrum med tekøkken, toilet og værksted/slyngelstue, som opvarmes ved varmepumpe. Yderligere et isoleret værksted samt lagerplads med højt til loftet og evt. plads til lift mv. Kørefast underlag.

Hal 2 på 238 m² er en stor reel, uopvarmet lagerhal med kørefast underlag.

Forslag til anvendelse

Skole

Økonomi

Pris i kr.
3.825.000,-
Pris pr. m² kr.
5.127,-
Årlige driftsudgifter kr.
31.759,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
43,-

Lokalet

Etage areal
746 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4980 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garage
Toilet
Hall
Tekøkken
Skydeport
Spabad
Terrasse
Gårdsplads
Kontor

Teknik

Gulvvarme
Lift
Solcelleanlæg

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere