SENEST SET
FAVORITTER

Holstdalsvej 16, 7130 Juelsminde

Beboelses- og erhvervsejendom

3.695.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7628 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 115234Type : Andre typer

En ejendom, som skal opleves

Den gamle Landsbyskole i Klejs, som emmer af sjæl, charme og et hav af muligheder!

Vi befinder os på toppen af Klejsbakke, med udsigt til et smukt kuperet terræn og ikke mindst til havet. I horisonten er Æbleø hver dag er at finde, og på de helt klare dage er der kig til Fyn, Endelave og Samsø. Et sådant sted får du, beliggende kun 7 min. fra Juelsminde, hvor man finder diverse indkøbsmuligheder, skole til 10. klasse, populær golfklub, gode idrætsfaciliteter og skøn badestrand. Derudover kører skolebussen til både Rårup og Juelsminde, og der er kun ca. 10 min. kørsel til Horsens. Så søger du fornemmelsen af landligt idyl, men stadig tæt på alt det fornødne? - Så læs med her.

Ejendommen er byens forhenværende landsbyskole, der med sine gamle klasselokaler skaber en ekstraordinær rummelighed og storslåethed. Det er tilmed medvirkende til uanede muligheder, og gør ejendommen ekstrem unik. Nuværende ejer har formået at skabe et miljø, som emmer af herskabelig følelse og ikke mindst hygge. Der er løbende foretaget de nødvendige istandsættelsesarbejder. Her kan bl.a. nævnes omfugning af facade mod syd, vinduer der løbende er skiftet, etablering af kvist på 1. salen og to nyrenoverede stuer samt hovedindgang - her med fokus på det herskabelige udtryk.

Tilhørende ejendommen er en erhvervsdel, hvor man finder lager, arbejdsplads, toilet, bad og frokoststue samt 1. sal med tekøkken og to disponible rum. I erhvervsdelens nederste plan er der supplerende varmekilde i form af luft til luft varmepumper. Yderemere er det vigtigt at nævne, at her ikke er sparet på elinstallationerne. Tilmed finder man på ejendommen også en ældre garage, der eventuelt kunne udnyttes til orangeri. Her er i forvejen installeret el og vand.

Boligdelen byder på i alt 3 stuer - 2 opholdstuer og 1 spisestue. Ligeledes landkøkken og endnu en entré, hvor man med fordel kunne indrette kontor eller "herreværelse". I stueplan finder man også toilet og udgang til gårdhave. 1. salen indeholder stort soveværelse med kvist - herfra også til vandet. Yderemere walkin og badeværelse. Videre til fordelingsgang med vaskefaciliteter, 2 værelser, badeværelse samt depotrum der eventuelt kunne inddrages til erhvervsdelens 1. sal.

Dette er en ejendom, som sjældent kommer i udbud, og som bare skal opleves!

Økonomi

Pris i kr.
3.695.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
31.039,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
45,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
693 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3297 m²

Faciliteter

Bad
Depotrum
Garage
Toilet
Gårdhave
Tekøkken
Lager
Kontor
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK