SENEST SET
FAVORITTER

Håndværkervej 11, 8881 Thorsø

Blandet ejendom opført i 2012

2.595.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 75100529Type : Lager & Produktion

 

- Gedigen og vedligeholdelsesfri villa på 153 m²
- Erhvervshal på 436 m² til lager, produktion eller værksted
- Boligdelen er udlejet - erhvervsdelen står klar til indflytning
- Stor grund på 3.481 m² med gode tilkørselsforhold
- På alle måder en fin og attraktiv ejendom

På Håndværkervej 11, Thorsø udbydes nu denne særdeles præsentable ejendom, som udover en praktisk højloftet erhvervshal på 436 m², også byder på en lækker nærmest vedligeholdelsesfri villa på 153 m². Begge bygninger er opført i 2012.

ERHVERV:
Stor erhvervshal på 436 m² opført i 2012. Hallen er opført med stålspær – udvendigt er de fuldt isolerede vægge beklædt med sorte stålplader, og indvendigt beklædt med praktiske træplader. Taget er med bølgeeternit, og indvendigt er loftet lavet i Troldtekt-akustikplader. Varmekilden er nyere gasfyr med strålepaneler i loft, og der er rigeligt belysning i hallen, som sammen med lysindfald fra de tre el-porte samt de store vinduespartier gør hallen til et behageligt sted at opholde sig. I den ene ende, hvor der er indgangsparti samt stor el-port til lastbiler mv. er der et fint kontor/frokostrum med tekøkken og tilstødende toiletfaciliteter. I modsatte ende er der to el-porte i siden, så der er rig mulighed til enten opdeling i flere lejemål, eller mulighed for god indretning for håndværkere med meget materiel, som værksted, eller handelsvirksomhed med mange varer ind/ud.

BOLIG:
Denne fuldmurede kvalitetsvilla på 153 m² er ligeledes opført i 2012 i særdeles gedigne materialer, og er næsten vedligeholdelsesfri. Under det sorte betontag med valmede gavle er stern opført i zink, murene opført i mursten i rød/brune nuancer og vinduerne er lavenergi-vinduer med rammer i træ/alu. Rundt om den dejlige sydvendte terrasse og flisegang er der stor have udlagt i græsplæne i flere niveauer. Fra den lyse entre i huset er der adgang til bryggers med udgang til have, badeværelse med hvidt inventar og sorte klinker samt to af de i alt 4 værelser. Videre i huset kommer man ind i det store køkken/alrum med rigeligt lysindfald fra de store vinduespartier, koksfarvede klinker, og hvidt inventar. Især den store ø midt i rummet giver en god opdeling og udnyttelse af rummet. Den store lyse stue med åben adgang fra køkken giver adgang til værelse samt soveværelse, hvor husets andet badeværelse har adgang fra. Der er akustiklofter overalt, og varmekilde er gulvvarme fra det økonomiske gasfyr.

Forslag til anvendelse

Lager
Produktion
Værksted

Økonomi

Pris i kr.
2.595.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
589 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3481 m²

Faciliteter

Badeværelse
Indgangsparti
Tekøkken
Sydvendt
Terrasse
Toiletfaciliteter
Port
Køkken
Lager
Kontor
+Mere

Teknik

Gasfyr
Gulvvarme

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Maj2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere