SENEST SET
FAVORITTER

Over Hadstenvej 86, 8370 Hadsten

Lager-/produktionsejendom i Hadsten med god indretning

6.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173372Type : Lager & Produktion

 

Præsentabel domicilejendom beliggende i veletableret industriområde i Hadsten sælges. Ejendommen har mange anvendelsesmuligheder og vil være ideel for eksempelvis en håndværksmæssig virksomhed eller den lagerførende handelsvirksomhed, da ejendommens faciliteter og inddeling er i top.

Ejendommen er på i alt 1.784 m² og fremstår præsentabel med facader af betonelementer. Bygningen består overordnet set af et kontor- og velfærdsafsnit på ca. 40 m² samt et lager-/ produktionsafsnit på ca. 1.745 m².

Hallen er meget regulær og søjlefri og har flad taghældning med en god loftshøjde på ca. 6 meter med ovenlysvinduer. Adgangen til lagerdelen sker via to automatiske ledhejseporte i niveau med udvendigt terræn.

Ejendommens kontor- og velfærdsafsnit er indrettet med et åbent kontormiljø, et aflukket kontor/ mødelokale, et printer-/ serverrum samt kantine med opsat køkken. Herudover forefindes toiletter samt badefaciliteter.

Ejendommen ligger på en større grund på 3.668 m², med flisebelægning på bygningens forside og er udlagt til parkering og tilkørsel til lageret. Den øvrige del af arealet er med græsplæne og grøn beplantning.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om denne ejendom eller en fremvisning, kontakt venligst erhvervsmægler Kasper Weihrauch på mobil nr. 3153 8737 eller mail: kasper.w@danbolig.dk.

Forslag til anvendelse

Lager
Produktionsejendom

Økonomi

Pris i kr.
6.995.000,-
Pris pr. m² kr.
3.921,-
Årlige driftsudgifter kr.
48.390,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
27,-

Lokalet

Etage areal
1784 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3668 m²

Faciliteter

Kantine
Mødelokale
Parkering
Toiletter
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Ledhejseport
Printer

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere