SENEST SET
FAVORITTER

Norgesvej 7-11, 8450 Hammel

Lager- og produktionsejendom med stor grund

10.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3314 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: ISIAA90086Type : Lager & Produktion

Beliggende i fuldt udviklet erhvervsområde

NORGESVEJ 7
Ejendommen er placeret med facade mod Norgesvej og er bestående af én samlet bygning. Den oprindelige bygning er opført i 1977 med større om-/tilbygning i 2011. Ydervæggene er af gule sten og taget af fiber-cement. Ejendommen er for mestendels opført i ét plan og anvendt til lager og værksted/produktion, med en loftshøjde ved kip på ca. 5,5 meter. Forrest i bygningen er kontor, møde- og personale faciliteter, der er i 2 plan. Her er desuden faciliteter til omklædning og bad. Ejendommen fremstår i det hele i præsentabel stand.
 
Denne matrikel indeholder yderligere ca. 855 m² fordelt på 549 m² højloftet og isoleret lager, opført i 1998 samt overdækket men åben lager fra 2009 på ca. 255 m². Alle m² fremstår som én samlet og præsentabel bygning med betongulve og isolerede lofter samt et større antal porte - dertil ca. 50 m² åbent ”skur” der er placeret separat.  
 
NORGESVEJ 11
På denne matrikel er placeret én stor og gennemgående bygning på 3.802 m² der anvendes til lager og værksted samt mindre kontor herunder kantine og personalefaciliteter, bade- og omklædningsrum mv.  Ejendommen er opført i 1977 med om/tilbygning i 2001. Ydervægge og tagplader er af fibercement og gulvbelægningen af hård beton. Ejendommen opvarmes fra eget fyr (naturgas).  Her er ligeledes porte i begge ender. Ejendommen har tidligere bl.a. været anvendt til produktion af møbler og er udstyret med ca. 900 AMP (Samlet er over 1.000 AMP i komplekset). 
 
SVERIGESVEJ 5
Denne ejendom er placeret bagerst på den samlede grund (længst væk fra Norgesvej) og består af én mindre bygning på samlet 332 m² - ejendommen er opført i 1986 i ét plan med træ konstruktion og metalplader – tag og vægge er buet – hvilket i sin opbygning minder om en mindre hangar. Den til matriklen tilhørende grund er primært anlagt med grus.
 
SVERIGESVEJ 13
Ubebygget grundareal på 1.947 m² der er befæstet med grus. Selvstændig matrikuleret men ”hører” naturligt til Norgesvej 7. Alle bygninger har senest været anvendt af GSV materieludlejning som kontor, lager og produktion af pavilloner til bl.a. byggebranchen.
 
UDENOMSAREALER
Det samlede udenoms areal til de respektive matrikler (ca. 26.000 m²) er primært befæstet med asfalt og/eller grus og indeholder ca. 7.000 m² ubenyttet byggeret.
De respektive matrikler kan evt. sælges enkeltvist med de respektive ejendomme og grundarealer til hver sin bruger, eller samlet som en stor investeringscase.

Forslag til anvendelse

Produktion
Produktionsejendom
Værksted
Lager
+Mere

Økonomi

Pris i kr.
10.500.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
966 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
25882 m²

Faciliteter

Bad
Omklædning
Betongulv
Kantine
Port
Lager
Kontor
+Mere

Teknik

Fiber

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Mar2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK