SENEST SET
FAVORITTER

Rønbækvej 2, 8382 Hinnerup

Interessant projektmulighed

7.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 80500898Type : Grunde

Interessant projektmulighed i udkanten af Hinnerup nord for Aarhus

•Landsbymiljø tæt på Aarhus storbytilbud
•Beliggende i Grundfør med cykelsti til skole og idræt i Hinnerup
•Ifølge kommuneplanen mulighed for tæt-lav og åben-lav boligbyggeri
•Køber har mulighed for at lave egen lokalplan
•Kort afstand til Hinnerups institutioner og indkøbsmuligheder

Jorden er i dag landbrugsjord, men ifølge kommuneplanens rammeområde 12.LB.9, hvor det fremgår at området er udlagt til landsbyområde med mulighed for åben-lav (30%) og tæt-lav boligbyggelse (40%).
Ejendommen omfatter matriklen 17a med grundareal på 12.000 m2 - 14.000 m2. Den vestlige del af matrikel 17a et fredet landområde ligesom stuehuset skal frastykkes med et grundareal på ca. 1.500 m2. Herefter er der et areal på matrikel 17a på ca. 12.000 m2, hvor der kan opføres nybyggeri. Volumenstudie fra Arkitema på både åben-lav og tæt-lav byggeri er udarbejdet, hvor det sandsynliggøres at der kan bygges ca 5.600 m2 tæt-lav rækkehuse eller 14 parcelhusgrunde (700-1.000 m2) samt 4 stk. et-plans rækkehuse på 80 m2 hver.
I forbindelse med projektudvikling og opførelse af boliger skal køber udarbejde lokalplan i samarbejde med Favrskov Kommune. Køber overtager ejendommen med eksisterende landbrugsbygninger og skal derfor tage højde for udgifter til nedrivning og byggemodning. Til gengæld kan der måske være mulighed for at ejendommen kan handles momsfrit, da den overtages med eksisterende bygninger.
Dele af sælgers arealer er omfattet af en fredningslinje, hvorfor det ikke forventes at hele matriklen sælges. Sælger ønsker at beholde stuehus samt have mod Rønbækvej, som i forbindelse med handel udmatrikuleres af køber.
Spændende projektgrund til åben/lav og tæt/lav bebyggelse i Grundfør i udkanten af Hinnerup. Grundfør er en landsby lidt ud over det sædvanlige med særdeles aktivt foreningsliv med årlig musikfestival og andre fællesaktiviteter for byens børn og voksne. Ved indfaldsvejen fra Hinnerup ligger byens gadekær, der er blevet til en turistattraktion for de omliggende byers beboere, der kommer cyklende for at indtage deres madpakker. Grundfør ligger på Margeritruten og samtidig kun 16 km fra Århus Centrum. Byen er næsten smeltet sammen med Hinnerup hvor der er skoler, idræts-faciliteter, svømmehal, daginstitutioner og stort udvalg i butikker og dagligvareindkøb.

Økonomi

Pris i kr.
7.000.000,-
Pris pr. m² kr.
500,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
3872 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
14000 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere