SENEST SET
FAVORITTER

Mindevej 2B, 8450 Hammel

Spændende ejendom til salg og særdeles central beliggenhed

2.595.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200172864Type : Detailhandel/butik

Mindevej 2B, 8450 Hammel

Flot og charmerende ejendom opført i 1908 som senere hen blev tilbygget i 1997. Ejendommen fremstår yders velholdt og med respekt for den oprindelige stil, men bl.a. synlige bjælker og pudset murværk. Beliggenheden er yderst centralt med få skridt op på hovedgaden. Hammel er en by med ca. 7.000 indbyggere, og ligger centralt placeret i Østjylland, i kort afstand til byer som fx. Aarhus og Viborg. Hammel har en hyggelig handelsgade med spændende butikker som bl.a. Imerco og Matas.

Ejendommen anvendes p.t. af ejer til tøjforretning med tilhørende toilet, kontor og lager i to plan. Butikken entréres via hyggelig overdækket "gårdhave" med indgang fra Mindevej. Ligeledes er her hyggeligt haveområde med blads til borde og bænke.

Det vurderes sandsynligt, at der kan bygges boliger ovenpå butiksdelen, da lokalplanen nævner at: "Byrådet kan tillade, at etager udover stueetagen anvendes til boligformål". Det skal præciseres, at hverken sælger eller danbolig Erhverv har forsøgt at få afklaring på dette hos Kommunen, og at en sådan ombygning af ejendommen kun kan ske med accept fra Favrskov Kommune. Lokalplanen kan rekvireres ved nærværende ejendomsmægler.

Såfremt en køber ønsker det, vil ejer fortsætte som lejer i forretningen - dette og øvrige vilkår i en evt. lejekontrakt kan aftales nærmere.

For at høre nærmere omkring ejendommen - kontakt da venligst danbolig Erhverv Aarhus - Kasper Weihrauch, tlf.: 31538737, kasper.w@danbolig.dk for en uforpligtende og fortrolig snak.

Forslag til anvendelse

Butikker
Butik
Tøjforretning

Økonomi

Pris i kr.
2.595.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
32.802,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
99,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
333 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
232 m²

Faciliteter

Bjælker
Toilet
Gårdhave
Lager
Kontor
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Nov2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK