SENEST SET
FAVORITTER

Industrivej 6, 8260 Viby J

Erhvervsejendom velegnet til opdeling

6.750.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173561Type : Lager & Produktion

Regulære lagerhaller og pæne kontorer

Introduktion
Spændende erhvervsejendom med regulære haller til lager/- produktionsformål beliggende i et udbygget erhvervsområde i Viby i den sydlige del af Aarhus sælges. Den sektionsopdelte bygningsmasse gør ejendommen velegnet til opdeling og udlejning for investoren eller mulighed for den mindre/ mellemstore virksomhed til at erhverve eget domicil med udlejning af evt. overskydende arealer.

Beliggenhed
Ejendommen er beliggende i et udbygget erhvervsområde i Viby i den sydlige del af Aarhus. Området ligger med kun 4 km. til Århus Syd Motorvejen via Genvejen, som leder hurtigt videre til Motorvej E45. Fra ejendommen er der endvidere blot få minutters kørsel til ringvejssystemet rundt om Aarhus, der sikrer hurtig og nem adgang til alle dele af byen. Køretiden til Aarhus
centrum/ havn er ca. 10 min. Området er desuden velforsynet med offentlige transportmuligheder i form af både bus og tog med bl.a. stoppested for Letbanen ca. 600 meter fra ejendommen.

Beskrivelse
Ejendommen på i alt 985 m² fremstår med facader opført i gule mursten. Bygningen består overordnet set af et kontor- og velfærdsafsnit på ca. 167 m² og et isoleret og opvarmet lager-/ produktionsafsnit på ca. 818 m².

Arealerne i lager-/produktionsafsnittet består af to sammenhængende haller med intern gennemgang beliggende i ejendommens overetage på henholdsvis ca. 309 m² og 212 m² samt 297 m² i bygningens underetage. De to haller i overetagen er begge meget regulære, søjlefrie og har en god loftshøjde med 5,3 meter i kip og 3,7 meter i siderne. Den største af hallerne har højtsiddende vinduesbånd, som giver et godt lysindfald. Gulvene er betongulve. Hver hal er forsynet med to porte i niveau med udvendigt terræn placeret i hver side af bygningen. I den største af lagerhallerne måler portene 3,4 x 4,3 meter (h x b), mens portene i den øvrige del måler 3,4 x 3,4 meter.

Hallen på de 309 m² ligger i umiddelbar forlængelse af ejendommens kontor- og velfærdsafsnit, som er indrettet med et åbent kontormiljø, to enkeltmandskontorer og et mødelokale. Herudover forefindes en kantine med opsat te-køkken samt toiletfaciliteter. I hallen på de 212 m² forefindes yderligere toiletfaciliteter. Kontorerne fremstår generelt lyse og indbydende med større vinduespartier fra gulv til loft isat bygningens facade mod Industrivej. Lokalerne er belagt med mørke gulvtæpper, og lofterne har opsat grundbelysning.

Lokalerne i bygningens underetage er regulære og entréres niveaufrit via en bred dobbeltdør med målene 2,1 x 2,6 meter (h x b). Der er et godt lysindfald fra store vinduespartier isat facaden, som er solidt sikret med rullegitre samt bomme foran vinduerne. Loftshøjden måler 2,7 meter i den forreste del af underetagen mod Industrivej og 2,4 meter i de bagerste lokaler. Gulvene er overvejende belagt med linoleum, og underetagen er forsynet med toilet- og badefaciliteter.

Ejendommen ligger på en grund på 1.972 m². Udenomsarealerne er overvejende befæstet med flisebelægning og udlagt til parkering og tilkørsel til hallerne.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om denne ejendom eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258 eller mail: mads.thomsen@danbolig.dk

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
6.750.000,-
Pris pr. m² kr.
6.853,-
Årlige driftsudgifter kr.
34.973,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
36,-

Lokalet

Etage areal
985 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1972 m²

Faciliteter

Betongulv
Toilet
Hall
Kantine
Mødelokale
Parkering
Port
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere