SENEST SET
FAVORITTER

Axel Kiers Vej 20A, 8270 Højbjerg

Nyistandsat domicilejendom i Højbjerg

3.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173450Type : Lager & Produktion

 

Introduktion
Velholdt domicilejendom, som har undergået en større istandsættelse, beliggende i et udbygget erhvervsområde i Højbjerg i det sydlige Aarhus, sælges. Ejendommen har mange anvendelsesmuligheder og vil være ideel for eksempelvis ingeniørvirksomheden med udviklingsaktiviteter, en håndværksmæssig virksomhed eller den lagerførende handelsvirksomhed, som vægter områdets gode infrastruktur højt.

Beliggenhed
Ejendommen er beliggende i et udbygget erhvervsområde i Højbjerg i den sydlige del af Aarhus. Området ligger med under 4 km. til Århus Syd Motorvejen, som leder hurtigt videre til Motorvej E45. Fra området er der endvidere blot få minutters kørsel til ringvejssystemet rundt om Aarhus, der sikrer hurtig og nem adgang til alle dele af byen. Køretiden til Aarhus centrum/ havn er ca. 10 min. Der er endvidere gode busforbindelser til området.

Beskrivelse
Ejendommen på i alt 411 m² er opført med røde murstensfacader og har de senere år undergået en større istandsættelse. Bygningen fremstår velholdt, og arealerne er overordnet set disponeret med et kontor- og velfærdsafsnit på ca. 189 m² og i forlængelse heraf et opvarmet og isoleret lager-/ produktionsafsnit på ca. 111 m². Herunder forefindes en kælder på tilsvarende 111 m², som er anvendelig til opbevaringsformål.

Ejendommens kontor- og velfærdsafsnit er indrettet med en række kontorer/ mødelokaler i varierende størrelse samt en kantine med opsat køkken. Herudover forefindes toiletter og badefaciliteter. Kontorerne fremstår lyse og indbydende med et godt lysindfald fra vinduespartierne i siderne af bygningen. Gulvene er praktisk belagt med såvel flotte ?trægulvs-lignende? laminatgulve som linoleum, og lofterne er akustikregulerende troldtektlofter med opsat LED-grundbelysning. Lokalerne er desuden forsynet med installationspaneler med både edb- og eludtag.

Arealerne i lager-/ produktionsafsnittet er meget regulære, søjlefrie og har en god loftshøjde på 3,1 meter (2,1 meter i kælderen). Hallen fremstår med hvidmalede vægge og lofter, der, sammen med vinduespartierne i siderne af bygningen og LED-belysningen i loftet skaber et lyst og venligt arbejdsklima. Gulvet er epoxymalet betongulv. Adgangen til hallen sker via en aluhejseport, som ligger i forbindelse med en læsserampe med sliske til terrænniveau. Porten måler 2,4 x 2,5 (h x b) og er forsynet med et integreret dørparti. Der er ifølge sælger indlagt 63 AMP i bygningen.

Ejendommen ligger på en større grund på 1.857 m², hvilket ifølge den gældende byplanvedtægt for området muliggør en væsentlig udvidelse af bygningsarealet. Udenomsarealerne er befæstet med henholdsvis asfalt og grus og er udlagt til parkering, tilkørsel til lageret samt udendørs oplagsplads. Den øvrige del af friarealet er udlagt til plæne og grøn beplantning.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om denne ejendom eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258 eller mail: mads.thomsen@danbolig.dk

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
3.495.000,-
Pris pr. m² kr.
8.504,-
Årlige driftsudgifter kr.
20.023,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
49,-

Lokalet

Etage areal
411 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1857 m²

Faciliteter

Betongulv
Kantine
Kælder
Laminatgulv
Læsserampe
Parkering
Toiletter
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Installationspaneler

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere