SENEST SET
FAVORITTER

Hovedvejen 244, 8361 Hasselager

Bolig- og erhvervsejendom

3.350.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81000195Type : Lager & Produktion

Bolig- og erhvervsejendom med mange muligheder

- Højloftet hal på 300 m² med port
- Kort afstand til motorvej E45
- Velegnet til autoværksted, nethandel, håndværkervirksomhed eller engros
- Gode udenomsarealer

På Hovedvejen 244 finder man denne familiebolig med dertilhørende erhvervsbygninger. Her har man blot 15 kilometer til Aarhus C, samt kort afstand til motorvejsnettet, hvorfra det er nemt at komme videre ud i landet.

Huset er i 1½ plan og byder i stueplan blandt andet på et flot lyst køkken i hvide elementer og en bordplade i lyst træ, dertil er der plads til et stort spisebord hvorfra der er flot kig til haven. I stueplan finder I desuden en dejlig lys stue, et stort soveværelse med skabsvæg, et flot badeværelse med dobbelt bruseniche, samt et skønt bryggers med god bord- og skabsplads samt masser af plads til både fodtøj og overtøj. Første sal byder på tre lyse værelser.

Derudover er der meget anvendelige erhvervsbygninger, med et hav af muligheder, der har bl.a. tidligere været autoværksted i en del af erhvervsdelen. Ejendommen er også perfekt til evt. håndværksvirksomhed, engrosvirksomhed eller nethandel.

Ejendommen er oplagt til alle, som ønsker gode tilkørselsmuligheder i forhold til hele det østjyske motorvejsnet. Her er desuden god udenomsplads til biler, containere mv.

I erhvervsdelen fremhæves især den flotte højloftet hal på ca. 300 m² det er bl.a. her, der er drevet autoværksted fra, samt 236 m² lager. Ligeledes ligger ejendommen med perfekte udstillingsvinduer til Hovedvejen.

Ejendommen er beliggende mellem 2 store erhvervsområder i det sydlige Aarhus, Hasselager og Hørning. Ejendommen ligger lidt for sig selv uden nogen tætte naboer, dog meget tæt på begge byer, motorvejstilkørslen og et stort nyt lyskryds for enden af den nye Beder-Bering landevej.

Området er karakteriseret ved en fremragende infrastruktur med let adgang til E45 og det overordnede vejnet. Samtidig er der gode og hyppige busforbindelser til Aarhus C og Skanderborg.


Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
3.350.000,-
Pris pr. m² kr.
4.779,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
701 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5984 m²

Faciliteter

Badeværelse
Port
Køkken
Lager

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere