SENEST SET
FAVORITTER

Grenåvej 631A, 8541 Skødstrup

Præsentabel og velholdt ejendom

4.950.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81300009Type : Lager & Produktion

Præsentabel og velholdt ejendom tæt på motorvej

•Samlet etageareal på 942 m2 – heraf ca. 550 m2 lager og ca.400 m2 kontor
•Adgang til lageret via port i niveau og rampe
•Regulært lager opvarmet med kalorifereblæser
•Stort befæstet parkeringsareal foran ejendommen
•Mulighed for tilbygning – 50 % bebyggelse af grundarealet

Præsentabel ejendom beliggende ved Skødstrup nord for Aarhus med under 1 minuts kørsel til Djurslandsmotorvejen, der bl.a. leder hurtigt videre til Motorvej E45. Fra området er der endvidere kun 10 km. til ringvejssystemet rundt om Aarhus, der sikrer hurtig og nem adgang til alle dele af byen. Der er herudover gode busforbindelser til området fra bl.a. Aarhus. Bygningen har regulære arealer til finproduktion og lager samt god loftshøjde. Ideel som firmadomicil for en handelsvirksomhed, som vægter nærhed til motorvejen højt.

Ejendommen er en præsentabel domicilejendom fra 1990 med til- og ombygning i 2016. Ejendommen er opført i teglsten med tagbeklædning som bølgeeternitplader og tagpap. Ejendommen på i alt 942 m2 er overordnet set indrettet med et lager-/produktionsafsnit på ca. 550 m2 og et kontor- og velfærdsafsnit på ca. 400 m2.

Arealerne i lager-/ produktionsafsnittet er sektioneret i 2 afsnit, som ligger i forlængelse af hinanden med intern gennemgang. Begge afdelinger er isolerede og opvarmet. Bagerst på ejendommen er påbygget en mindre garage med rampetilkørsel for mindre last- og varevogne. Der en god loftshøjde i hallen på ca. 4 meter. Der er tale om nogle meget regulære arealer uden søjler og med betongulve.

Ejendommens administrationsafsnit entreres via et præsentabelt indgangsparti. I kontordelen forefindes bl.a. et storrumskontor, en række enkeltmandskontorer og kantine med køkken.

Ejendommen ligger på en 2.773 m2 grund. Udenomsarealerne er delvis befæstet med sf-sten og udlagt til parkering samt tilkørsel til lageret. Det øvrige friareal foran administrationsafsnittet er belagt med græs. Grundareal muliggør en udvidelse af bygningsarealet.

Ejendommen er beliggende nord for Aarhus med under 1 minuts kørsel til Djurslandsmotorvejen, der bl.a. leder hurtigt videre til Motorvej E45. Fra området er der endvidere kun 10 km. til ringvejssystemet rundt om Aarhus, der sikrer hurtig og nem adgang til alle dele af byen. Der er herudover gode busforbindelser til området fra bl.a. Aarhus.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
4.950.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
942 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2773 m²

Faciliteter

Betongulv
Garage
Indgangsparti
Kantine
Rampe
Parkering
Storrumskontor
Teglsten
Port
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Jun2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK