SENEST SET
FAVORITTER

Alstrup Allé 9, 8361 Hasselager

Multianvendelig domicilejendom i Aarhus Syd

6.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200172999Type : Lager & Produktion

Regulære arealer til lager/ produktion

Introduktion
Spændende domicilejendom, som har undergået større renovering, beliggende i et udbygget erhvervsområde i det sydlige Aarhus tæt ved E45 sælges. Ejendommen har mange anvendelsesmuligheder og vil være ideel for eksempelsvis ingeniørvirksomheden med udviklingsaktiviteter, en håndværksmæssig virksomhed, den lagerførende nethandelsvirksomhed ? eller ombygget og udlejet af investoren som kontorhotel.

Beliggenhed
Ejendommen er beliggende i et udbygget erhvervsområde i Hasselager i den sydlige del af Aarhus. Området ligger med kun 3,5 km. til Århus Syd Motorvejen, som leder hurtigt videre til Motorvej E45. Fra området er der endvidere blot få minutters kørsel til ringvejssystemet rundt om Aarhus, der sikrer hurtig og nem adgang til alle dele af byen. Køretiden til Aarhus centrum er ca. 15 min. Der er endvidere gode busforbindelser til området.

Beskrivelse
Ejendommen er oprindelig opført i år 1970 men fremstår trods sin alder velholdt og præsentabel, da ejendommen løbende er opdateret igennem årerne med bl.a. efterisolering af tag og facader i forbindelse med etablering af ny, vedligeholdelsesfri facadebeklædning samt udskiftning af samtlige vinduer i år 2012.

Bygningens areal på i alt 900 m² fordeler sig med 450 m² i stueplan og tilsvarende på 1. sal. Arealerne på 1. salen er overvejende udlagt som åbent kontormiljø, der, ud over kontor, kan have mange anvendelsesmuligheder, herunder finproduktion, lager mv. Der er et godt lysindfald i lokalet fra vinduespartier i begge sider af bygningen. Gulvet er bygningens oprindelige, flotte plankegulv, mens lofterne er lyse, akustikdæmpende troldtektlofter med opsat grundbelysning. Udover almindelige radiatorer er der i lokalet opsat luft-til-luft varmepumper, som foruden opvarmning også giver mulighed for køling. I forlængelse af det åbne kontormiljø forefindes på 1. salen to adskilte kontorer/ mødelokaler samt renoverede toiletfaciliteter.

Ejendommens stueplan er i den ene ende indrettet med kantine med opsat køkken samt toiletfaciliteter. I stueplanets midterste sektion forefindes en række lokaler af varierende størrelse, som evt. kan åbnes mere op efter behov, idet der alene er tale om lette skillevægge. I den anden ende af stueetagen forefindes et regulært lager med en loftshøjde på 2,5 meter, som er forsynet med en aluhejse-port i niveau med udvendigt terræn med målene 2,2 x 2,3 (h x b). Gulvet er her betongulv, mens øvrige dele af stueetagen har enten linoleumsbelægning eller tæpper. Lofterne på etagen er overvejende akustikdæmpende troldtektlofter med opsat grundbelysning, og som på 1. salen er der isat vinduer i begge sider af bygningen ? i stueplan dog solidt sikret med gitre foran alle vinduer. Ejendommen er udstyret med såvel udsugning som trykluft, og der er indlagt 60-70 AMP ifølge sælger.

Bagerst på bygningen er påbygget et koldlager med et grundplan på ca. 70 m², som er beklædt med vedligeholdelsesfri fibercement facadebeklædning.

Grundens udnyttelse
Ejendommen ligger på en grund på 1.754 m². Udenomsarealerne er overvejende belagt med stabilgrus, mens et mindre areal foran ejendommen er udlagt til plæne. Der er god plads på bygningens bagside, som foruden parkering kan anvendes som oplagsplads. Det er endvidere muligt at køre rundt om bygningen, og foran begge indkørsler til ejendommen er der opsat solide bomme, som kan aflåses.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om denne ejendom eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258 eller mail:

Forslag til anvendelse

Lager
Produktion

Økonomi

Pris i kr.
6.495.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
29.419,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
33,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
900 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1754 m²

Faciliteter

Betongulv
Kantine
Koldlager
Plankegulv
Skillevægge
Toiletfaciliteter
Port
+Mere

Teknik

Radiatorer
Udsugning

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Jun2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK