SENEST SET
FAVORITTER

Industrivej 8, 8260 Viby J

Nyistandsat domicilejendom i Aarhus Syd

6.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200172980Type : Lager & Produktion

Regulære arealer til lager/produktion - 4,1 meter under spær

Introduktion
Præsentabel domicilejendom med regulære arealer til lager/ produktion beliggende i et udbygget erhvervsområde i den sydlige del af Aarhus sælges. Ejendommen, der netop har undergået en større renovering, vil være ideel som firmadomicil for en produktionsvirksomhed eller den lagerførende handelsvirksomhed, som vægter nærhed til motorvejen højt.

Beliggenhed
Ejendommen er beliggende i et udbygget erhvervsområde i Viby i den sydlige del af Aarhus. Området ligger med kun 4 km. til Århus Syd Motorvejen via Genvejen, som leder hurtigt videre til Motorvej E45. Fra ejendommen er der endvidere blot få minutters kørsel til ringvejssystemet rundt om Aarhus, der sikrer hurtig og nem adgang til alle dele af byen. Køretiden til Aarhus centrum/ Havn er ca. 10 min. Området er desuden velforsynet med offentlige transportmuligheder i form af både bus og tog med bl.a. stoppested for den nye Letbane blot 500 meter fra ejendommen.

Beskrivelse
Ejendommen er opført i 1986 og har netop undergået en større renovering udvendig såvel som indvendig, således at bygningen fremstår tidssvarende og præsentabel. Bygningens areal udgør ifølge sælger i alt 1.066 m² og består overordnet set af et lager-/ produktionsafsnit på ca. 821 m² og et kontor- og velfærdsafsnit på ca. 245 m².

Lager-/ produktionsafsnittet består af en opvarmet og isoleret hal på ca. 704 m² opført i søstensbeklædte betonelementer med built-up tag. Hertil kommer et koldlager på 117 m² opført i letbetonelementer med ensidig taghældning, som er påbygget hovedbygningen. De to afdelinger er direkte forbundet via en intern portadgang. Der er tale om nogle regulære arealer med en god loftshøjde med 4,1 meter under spær. Den opvarmede del har oprindelig været ét stort, åbent lokale, men er i dag sektioneret i mindre afsnit med lette skillevægge, som potentielt kan åbnes op igen efter behov. I den opvarmede del forefindes endvidere en større mezzanin. Der er desuden et rigtig godt lysindfald i hallen fra vinduer i siderne af bygningen og fra de mange ovenlysvinduer. Gulvene er betongulve. Lageret er forsynet med 2 aluhejse-porte i niveau med udvendigt terræn, hvoraf den ene port med tilstødende dørparti netop er udskiftet. I ejendommen er indlagt hele 160 AMP.

Ejendommens administrationsafsnit er opført i søstensbeklædte betonelementer delvist beklædt med nye, mørke eternitplader og fremstår præsentabelt. Samtlige vinduer og døre i administrationsafsnittet er netop udskiftet med nye træ-alu vinduer/ døre. Denne del af bygningen er indrettet med flere kontorer af varierende størrelse samt mødelokale. Lokalerne er gennemgribende istandsat med nye overflader over alt i form af glatte og lyse vægge, skillevægge i glas, mørke gulvtæpper og akustikdæmpende troldtektlofter med indbyggede lyskilder. Kontorene er desuden forsynet med installationspaneler med både edb- og eludtag.

I ejendommens administrationsdel er der desuden etableret en stor, ny kantine, som er bygget ind i den opvarmede lagerhal i forlængelse af den oprindelige frokoststue, som har fået monteret nye køkkenelementer. Endvidere forefindes toiletter forsynet med ny sanitet samt renoverede bade- og omklædningsfaciliteter.

Grundens udnyttelse
Ejendommen ligger på en grund på 2.000 m², som er indhegnet og forsynet med aflåselig port. Ejendommens friareal er asfalteret og udlagt til henholdsvis parkering og tilkørsel til lageret.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om denne ejendom eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258 eller mail:

Forslag til anvendelse

Lager
Produktion

Økonomi

Pris i kr.
6.495.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
42.582,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
40,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1066 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2000 m²

Faciliteter

Bad
Betongulv
Kantine
Koldlager
Mødelokale
Omklædningsfaciliteter
Parkering
Skillevægge
Toiletter
Port
+Mere

Teknik

Installationspaneler

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Jun2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK