Randersvej 570, 8380 Trige

Blandet bolig og erhverv

3.900.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 87 30 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 80204535Type : Lager & Produktion

Blandet bolig og erhverv med mange anvendelsesmuligheder

•Velindrettet bolig i to plan med tilhørende erhverv
•Samlet etageareal 2.137 kvm - heraf 1.927 kvm erhverv og 210 kvm bolig
•Mange anvendelsesmuligheder
•God eksponering ud til Randersvej
•Salgspris kr. 3.900.000

Beliggenhed
Ejendommen er beliggende på Randersvej 570 i Trige med god eksponering ud til Randersvej. Der er ca. 10 minutters kørsel til Ringvejene i Århus, og få minutters kørsel til den lokale Rema 1000 i Trige. Ejendommen har tidligere været anvendt som planteskole, og grunden udgør alt i alt 49.622 kvm, hvor en del af jorden er forpagtet ud til en landmand.

Boligen
Boligen består af 210 kvm fordelt på 2 etager. Stueetagen er indrettet med to flotte stuer, som giver anledning til at indrette separat spisestue i det mindre rum. Fra stuerne er der adgang til et værelse og et skønt køkkenalrum. Køkkenet er charmefyldt med fine træelementer, alt i hårde hvidevarer og masser af opbevaringsløsninger. Etagen afsluttes med et praktisk vaskebryggers og to badeværelser. Det ene med separat bruseafsnit og det andet med badekar. 1. salen er indrettet med to soveværelser og med mulighed for et tredje, samt en stor stue med sydvendt terrasseudgang. Der er ligeledes god mulighed for at opdele de 210 kvm bolig til 2 lejemål.

Erhvervsdelen
I alt udgør erhvervsdelen 1.927 kvm jf. BBR, og består af henholdsvis lager, værksted og drivhus. Drivhusdelen udgør 1.021 kvm, hvoraf de 185 kvm er opvarmet med kaloriefere, og ligger i direkte forlængelse med den del af lageret, som tidligere har været benyttet som butik for planteskolen. Denne del er ligeledes belagt med betongulv. Den resterende del af drivhusdelen er opdelt i to enheder på 404 kvm og 432 kvm, hvor de af 432 kvm er frostfri. Disse 2 enheder er belagt med SF-sten.

Den resterende del af erhvervsarealet udgør 906 kvm og er foruden lageret forsynet med garage med dobbeltport, frokoststue med tekøkken, værksted, og et kontorlokale. Selve lageret udgør 880 kvm og er opdelt i 3 enheder med 2 indvendige porte i målene 4x4 m. Sidehøjden måler 2,8m og der er 5,5m til kip. Adgangen til lageret er via port i niveau.

Ejendommens mange anvendelsesmuligheder henvender sig bredt fra entreprenøren, der skal bruge lagerplads og bolig til sine ansatte, til mindre butik med facadeværdi og dertilhørende lager, kontor samt bolig til eget brug.


Forslag til anvendelse

Værksted
Lager

Økonomi

Pris i kr.
3.900.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
2137 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
49622 m²

Faciliteter

Badekar
Betongulv
Drivhus
Garage
Tekøkken
Sydvendt
Port
Tekøkken
Værksted
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Mar2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere