SENEST SET
FAVORITTER

Michael Drewsens Vej 23, 8270 Højbjerg

Alsidig erhvervsejendom i Højbjerg Aarhus Syd

29.950.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8620 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 2105184Type : Kontor

Alsidig erhvervsejendom til salg i Højbjerg Aarhus Syd

På Michael Drewsens Vej, med Proshops nye domicil og ikke mindst landskabet ved Jelshøj som nærmeste naboer, finder du denne gode ejendom.

Her får du 4.860 m2, som byder på en bred vifte af anvendelsesmuligheder.

Michael Drewsens Vej 23 favner over det funktionelle som det præsentable. Her er både værksteder og lager, men det er dog først og fremmest kontorfaciliteter, der kendetegner ejendommen.

De seks bygninger er opført over en periode på mere end 40 år, og de har derfor vidt forskellige udtryk, der varierer fra det helt moderne til det mere bedagede. Standen er dog pæn hele vejen igennem, og komforten kan over en kam matche nyere byggerier.

Beliggenheden er god, og her er mange flueben, der kan krydses af på de fleste virksomheders ønskeliste. Cykelafstand til Aarhus C, få minutter til E45, gåafstand til letbanen og gode muligheder for offentlig transport. Området ligger godt i forhold til de sydlige indfaldsveje, og her er gode parkeringsmuligheder på grunden.

Virksomhederne i nabolaget vidner også om, at området er attraktivt. Her finder du store og små virksomheder fra en bred vifte af erhverv, og her er både produktionsvirksomheder, kontorer, lagerhaller, familieforlystelser og konsulenthuse. Her er flere nybyggede domiciler, men generelt afspejler bygningsmassen dén på Michael Drewsens Vej 23. En god blanding af erhvervsbyggerier fra de seneste 50 år.

Ejendommen står tom for køber, da de tidligere lejere er vokset ud af rammerne. Bygningerne er oplagt som domicil for en virksomhed, som ønsker mange gode og alsidige kvadratmeter i Aarhus, men her er absolut også potentiale for investoren.

Forslag til anvendelse

Domicil
Kontor

Økonomi

Pris i kr.
29.950.000,-
Pris pr. m² kr.
6.163,-
Årlige driftsudgifter kr.
182.816,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
38,-

Lokalet

Etage areal
4860 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
11003 m²

Faciliteter

Parkeringsmulighed
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere