SENEST SET
FAVORITTER

Immervad 5A, 8000 Aarhus C

Sjældent udbudt kontorejerlejlighed på Immervad i hjertet af

2.350.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173342Type : Kontor

Sjældent udbudt kontorejerlejlighed på Immervad i hjertet af Aarhus !

Ejendommen, der er en erhvervsejerlejlighed, er beliggende på én af de mest eksklusive adresser i Aarhus ? nemlig Immervad lige overfor Magasin du Nord. Denne beliggenhed er for dig, som ønsker at mærke byens puls og nærhed til alle midtbyens faciliteter i øvrigt. Der er kort afstand til gode offentlige transportmuligheder og parkeringsmuligheder i f.eks. Magasin?s p-hus. Erhvervsejerlejligheden vil egne sig perfekt til kontor (eventuelt satellitkontor) samt alle former for liberalt erhverv.

Bebyggelsen er opført i år 1900 i en mondæn og tidstypisk stil som mest af alt sender et signal om nationalistisk byggestil med inspiration fra ældre danske ejendommes træudskæringer og andre flotte detaljer. Bygningens facade er udført i røde mursten samt delvist pudset facade. Ejendommen har et præsentabelt indgangsparti, som giver adgang til ejendommens ejerlejligheder via fælles trappeopgang.

Denne erhvervsejerlejlighed har et etageareal på ca. 76 m² og er indrettet med en pæn entré (som med fordel vil kunne udnyttes som venteværelse i givet fald man anvender lokalerne til et liberalt erhverv med behandling), som giver adgang til ejerlejlighedens to gode kontorer / behandlingsrum. Disse to kontorer er kun adskilt med en lettere gipsvæg, som vil kunne nedtages, såfremt man ønsker at skabe et mere åbent miljø til f.eks. kontorbrug. Der er naturligvis et flot toilet med bruseniche samt et velfungerende køkken med ovn, kogeblus samt emhætte. Køkkenet er udstyret med en vaskemaskine som særligt vil være et stort aktiv ved anvendelse til behandlingsformål. I køkkenet er der endvidere etableret et indbygget sofa / alkove, som vil kunne anvendes til fordybelse eller afslapning. Ejerlejligheden har et flot trægulv og i køkkenet / toilet et linoleumsgulv. Der forefindes slutteligt et disponibelt rum i forbindelse med køkkenet til opbevaring, arkiv mv.

Erhvervsejerlejligheden er en del af en velfungerende ejerforening med en fornuftig opsparing til eventuelle kommende vedligeholdelser og fornyelser ? kontakt venligst medvirkende ejendomsmægler for nærmere materiale. Nuværende ejer har tidligere ansøgt Aarhus Kommune omkring konvertering til boligformål som indtil videre er blevet afvist pga. manglende friarealer. Det kan ikke udelukkes, at der ved f.eks. opsætning af altan mod gårdsiden vil kunne gives tilladelse til at konvertere til boligformål, men nærværende ejendom sælges ej betinget af dette.

For nærmere information og materiale eller ønske om fremvisning af denne flotte erhvervsejerlejlighed kontakt venligst danbolig Erhverv Aarhus ? Lars Kjær ? for en uforpligtende snak på tlf. 2212 1522 eller for materiale på ~~~

Forslag til anvendelse

Liberalt erhverv
Kontor

Økonomi

Pris i kr.
2.350.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
17.865,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
235,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
76 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Altan
Arkiv
Toilet
Indgangsparti
Linoleumsgulv
Parkeringsmulighed
Køkken
Kontor
+Mere

Teknik

Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Feb2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK