SENEST SET
FAVORITTER

Hasselager Allé 8, 8260 Viby J

Attraktiv undervisnings-/kontorejendom

34.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81200066Type : Kontor

Attraktiv undervisnings-/kontorejendom i udviklingsområde

• 4.291 m² undervisnings-/kontordomicil
• Oplagt til mange anvendelser som domicil eller flerbrugerhus
• Let adgang til Genvejen, motorvejen og Skanderborgvej
• Placeret i udviklingsområde, hvor Per Aarsleff bl.a. har opført nyt domicil
• Mulighed for yderligere bebyggelse i henhold til Lokalplan 157
• Erhvervsakademi Aarhus på en tidsbegrænset lejekontrakt frem til 01.08.2022

EJENDOMMEN

På Hasselager Allé 8 udbydes nu denne velholdte og præsentable ejendom, der er opført i 1993. Ejendommen har et samlet etageareal på 4.291 m² placeret på en grund på 12.221 m² beliggende nær Skanderborgvej med let adgang til både motorvej og Aarhus centrum. Bygningen benyttes i dag til undervisningsformål for flere af Erhvervsakademi Aarhus’ studieretninger i teoretisk såvel som praktisk form, hvorfor store dele af ejendommens arealer er indrettet til laboratorieundervisning.

Ejendommen overtages med Erhvervsakademi Aarhus som domicillejer på en tidsbegrænset lejekontrakt frem til d. 01.08.2022, hvilket giver køber en årlig lejeindtægt på kr. 3.284.000.

Stueetagen udgøres af et ankomstområde med reception og administration samt en række undervisningslokaler af varierende størrelse til teoretisk undervisning. 1. salen består primært af større undervisningslokaler, der i dag benyttes til praktisk laboratorieundervisning, hvorfor der er bekostet et særligt tilpasset ventilationsanlæg til formålet. I ejendommens kælder-/parterreetage er der indrettet undervisningslokaler,storkøkken, kantineområde samt div. disponible rum. Der er desuden niveaufri vareindlevering med tilkørsel fra bagsiden af ejendommen. Herudover har man bade- og toiletfaciliteter jævnt fordel i hele ejendommen.

Materialevalget på de 3 etager er i store træk gennemgående, hvilket tilfører ejendommen et harmonisk ensartet udtryk.

Ejendommen fremtræder i normalt vedligeholdt stand og er i overvejende grad opført i røde mursten og med paptag. Udenomsarealerne består af både grønt areal og befæstet areal til parkering og ophold.
På ejendommens tag har nuværende ejer i 2015 bekostet et solcelleanlæg, der bidrager til ejendommens forbrug.

Det vil være nærliggende at tilbygge ejendommen og udnytte de uudnyttede teoretiske byggeretter. Aarhus Kommune har over de senere år solgt flere erhvervsgrunde på det ubebyggede jordstykke overfor ejendommen på Hasselager Allé, hvorfor det må forventes, at der i den kommende årrække vil ske en positiv udvikling af området.

ANVENDELSESMULIGHEDER

Foruden den nuværende anvendelse som undervisningsejendom vil det ud fra ejendommens udformning og synlighed være oplagt at udnytte ejendommens domicilpræg. Den vil utvivlsomt kunne anvendes som domicil for større virksomheder, hvor de forskellige funktioner kan sidde adskilt i fløje og på etager. De mange fordelingsgange og mange lette vægge muliggør en effektiv indretning.

Indretningen understøtter i høj grad også muligheden for alternativt at anvende ejendommen som flerbrugerejendom. Såvel parkeringspladser som adgangsforholdene i de forskellige fløje understøtter dette. Også adgangen til den særdeles effektive og anvendelige kælder-/parterreetage er optimale i begge scenarier. Aarhus Kommune Byggeri og Planafdeling har i oktober 2019 meddelt sælger, at de ved en gennemgang af lokalplanen har vurderet, at det er muligt at anvende eksisterende erhvervsbebyggelse til kontor lignende formål, der ikke behøver at være er i tilknytning til offentlige formål.

Vandklynge:
Aarhus Vand har købt en grund på 37.000 m², hvor de vil opføre et domicil på ca. 10.000 m² til deres omkring 235 medarbejdere overfor Hasselager Allé 8. Byggegrunden er placeret i Aarhus Kommunes nye innovationsdistrikt for vandklyngeaktører, der skal huse virksomheder, startups og forsknings- og vidensinstitutioner indenfor vandteknologi.

Forslag til anvendelse

Kontor
Undervisning
Kontordomicil
Domicil
+Mere

Økonomi

Pris i kr.
34.000.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
4291 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
12221 m²

Faciliteter

Bad
Kantineområde
Kælder
Parkering
Reception
Toiletfaciliteter
+Mere

Teknik

Solcelleanlæg
Ventilationsanlæg

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Jul2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK