SENEST SET
FAVORITTER

Sønderskovvej 5, 8520 Lystrup

Brugerejendom med domicil-potentiale

49.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81000001Type : Kontor

Stor brugerejendom med domicil-potentiale

• Domicil- eller flerbrugerejendom
• Kort afstand til Aarhus C, motorvej og offentlig transport
• Gode parkeringsforhold
• Fleksibel indretning
• Mulighed for 100% udvidelse

EJENDOMMEN

Ejendommens grundareal udgør 26.881 kvm. Den gældende lokalplan tillader en bebyggelse på 40%, hvorfor den aktuelle bygningsmasse sandsynligvis umiddelbart vil kunne fordobles. Placeringen af den bestående bygningsmasse på grunden synes at muliggøre en udvidelse uden konflikt med denne.

Den væsentligste del af bygningsmassen (nærmest Sønderskovvej) er bygget ca. 1984 og den bagerste fløj i ca. 2002. Såvel facader som hældningstage er udført i gule teglsten, og alt fremstår udvendigt nydeligt og vel vedligeholdt. På udenomsarealerne nærmest bygningen er der anlagt asfalterede parkeringspladser samt nydelige og renholdte terrasser, bede og grønne arealer.

Indretningen af bygningen er i det væsentlige cellekontorer af variable størrelser samt en del mødefaciliteter. Den ”nye” fløj er indrettet med laboratorier, ligesom et mindre centralt område i den ældre del også er disponeret hertil. Den flotte kantine, med stort køkken, vil være af stor værdi for alle fremtidige kommercielle anvendelser.
De eksisterende laboratorier kan nemt nedlægges og indrettes til reelle kontorarealer. En stor del af væggene er lette, så det er muligt at indrette efter behov.

Ejendommen vil utvivlsomt kunne anvendes som domicil for større virksomheder, hvor de forskellige funktioner kan sidde i fløje sammen og hver for sig. Den centrale ”korridor” gennem huset, med principielt seks fløje, muliggør en effektiv indretning hertil. Dette understøtter i høj grad også muligheden for alternativt at anvende ejendommen som flerbrugerejendom. Såvel parkeringspladser som adgangsforholdene i de forskellige fløje understøtter dette. Også adgangen til de to særdeles effektivt anvendelige kældre er optimal i begge scenarier.


BELIGGENHEDEN OG OMRÅDET

Ejendommen er utvivlsomt den bedst beliggende af alle erhvervsejendomme i Lystrup, idet der kun er 400 meter til Djurslandsmotorvejen, 800 meter til letbanestop, buslomme umiddelbart foran ejendommen samt kun 9 km til Aarhus centrum.

Lystrup har de senere år udviklet sig til at være flere virksomheders foretrukne erhvervsområde. Erhvervsområdet i Lystrup huser virksomheder indenfor alle brancher, herunder fx teknik-, industri- og produktionsvirksomheder samt IT- og servicevirksomheder.

Tendensen i øjeblikket ser ud til at være, at flere virksomheder ser på alternative beliggenheder i periferien om Aarhus, hvor beliggenheden i forhold til transport til og fra er altafgørende. Lystrup står i den forbindelse stærkt, da infrastrukturen er optimal.

Forslag til anvendelse

Domicil

Økonomi

Pris i kr.
49.000.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
6611 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
26881 m²

Faciliteter

Kantine
Mødefaciliteter
Parkeringsplads
Teglsten
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Jun2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK