SENEST SET
FAVORITTER

Norringholmsvej 32, 8260 Viby J

Unikt kulinarisk miljø

12.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 81100134Type : Hotel & Restaurant

 

•Smukt beliggende ved Brabrandsøen
•Mange udviklings- og anvendelsesmuligheder
•Velegnet til større selskaber
•Stort fuldt funktionsdygtigt køkken

En ejendom ud over det sædvanlige
Ved Brabrandsøens bredder bygget op over et traditionelt bondegårdsmiljø, står i dag et fuldbårent kulinarisk og kulturelt mødested på 6.250 kvadratmeter grund - Constantia2. Kig indenfor i de mangfoldige muligheder. Et helt særligt sted på en sjælden god adresse, drevet som restaurant, café, fester, overnatning, møder og workshops i salene med den unikke udsigt. Skabt til både det fine skrud og det uformelle samvær. Et stærkt kulturmiljø midt i naturen. Oplagt som sted for klassisk musik, jazz, digtoplæsning, kunstudstillinger m.m. For den rette, er her muligheder for at kombinere lukrativ forretning med de bedste drømme en restauratør, med stort hjerte for god mad og glade gæster, kan ønske sig.
Store flotte selskabslokaler og Cafe
Sale til livets fester og arbejdslivets møder. I vel nok Aarhus’ smukkest beliggende sale med plads til hhv. 60 og 100 personer, samt 35 i cafelokale. Fine faciliteter til at fylde med liv og alskens arrangementer. Med smuk udsigt til natur, have, heste og sø gennem vinduespanoramaerne. Sådan noget, der gør dig nærmest lykkelig i glimt. Fremstår yderst præsentabelt i lys og smuk arkitektur med designermøbler og –lamper og med gode tekniske løsninger til at fremføre visuelle og musikalske fortællinger.
Køkkenet er noget for sig.
Der skal være plads til begejstring og passion. Veludstyret industrikøkken med plads til, at kokken og hele holdet kan udleve det ønskede gastronomiske niveau. Med kapacitet til at have tre selskaber samtidig. Køkkenet er smart indrettet med 2 anretterum, der gør arbejdet på tallerkenerne effektivt for personalet, helt tæt på de selskaber de forkæler og betjener. Rigelig plads i de store ovne, samt køleskabe og opvaskelinje. Lageret er stort og fyldt med de gode råvarer. Lige ved hånden.
Flotte værelser
Fem værelser på første sal af den restaurerede gård. Med fælles rum til TV, spisning, spil og læsning. Lyse enkle rum med indbyggede stiger og hemse. To badeværelser. Sov godt og roligt lige uden for storbyens larm. Vågn til fuglenes fløjten og vildgæssenes flugt over himlen. Et godt udgangspunkt for at gå eller løbe dig en tur langs søens bredder. Et godt sted at hvile efter arbejdsdagen. Et godt sted at sove efter festen. Et godt sted bare at være og vågne.
Privat bolig
Udover dette rummer ejendommen smuk privatbolig og afhængigt af hvor man skærer erhverv og bolig, er der op til 285 m² privatbolig, også på højt kvalitativt niveau og perfekte rammer for en værtsbolig.

Uanede muligheder
Constantia2 ligger direkte ned til Brabrandstien, som rummer Aarhus’ smukkeste natur, der bliver opsøgt af vandrere, cyklende, skatere, fuglekiggere. I fugleflugt 4.2 km til Rådhustårnet i Aarhus centrum.
Den 6.250 m² parklignende have står med indbydende pergola, skov, klatretræer, små oaser, bålsteder, terrasser, solrige og skyggefulde steder, petanquebane, kæmpe-skak.
Her får du den smukkeste natur og så alligevel nærhed til centrum. Constantia2 når man let, både med offentlig transport, og med en beliggenhed tæt på motorvejen er den meget let at køre til.

Forslag til anvendelse

Restaurant
Bar
Café

Økonomi

Pris i kr.
12.500.000,-
Pris pr. m² kr.
17.986,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
695 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6250 m²

Faciliteter

Gård
Køkken

Teknik

Køleskab
Tv

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere