SENEST SET
FAVORITTER

Elmegårdsvej 4, 8361 Hasselager

Velbeliggende erhvervsgrund

2.900.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 81300274Type : Grunde

 

- Beliggende i nyt eftertragtet erhvervsområde
- Kort afstand til Motorvej E45 og byens ringveje
- Området tillader mange typer erhverv
- Mulighed for opførelse af ca. 2.459 m²
Erhvervsgrunden er beliggende i et nyere erhvervsområde tæt på byens mange tilbud samt kort afstand til motorvejsnettet. Området er efterhånden fuldt udbygget og af naboer kan nævnes DitUr, Post Danmark, PadelBox mfl.
Erhvervsgrunden er beliggende ud til grønne marker og i baggrunden heraf kan man se Aarhus, da grunden er beliggende højere end byen. Der er mulighed for at bygge op til 12 meter i højden, og med kontor i to etager mod øst vil der være et fantastisk vue over byen fra 1. sal.

Udsnit fra Kommuneplan
Områdets anvendelse er fastlagt til erhvervsformål i form af håndværkervirksomheder, autoværksteder, mindre produktionsvirksomheder og lignende i miljøklasserne 2-4. I området kan der desuden etableres offentlige funktioner i det omfang disse offentlige funktioner med hensyn til anvendelse, miljøfølsomhed og -belastning ikke adskiller sig fra den øvrige tilladte erhvervsvirksomhed i det konkrete område. Bortset fra butikker til lokal forsyning (maks. 100 m²) må der ikke etableres detailhandel i området. Der kan dog normalt etableres butikker til salg af egne produkter i tilknytning til de enkelte virksomheders produktionslokaler. Der må ikke etableres boliger i området. Dog må der etableres overnatningsfaciliteter for håndværkere eller i tilknytning til uddannelsesinstitutioner og sociale institutioner, hvor beboelsen er af midlertidig karakter. For de maksimale bygningshøjder gælder, at en større højde punktvis kan tillades, såfremt særlige hensyn til virksomhedens indretning eller drift nødvendiggør det.

Bebyggelsens omgang og placering
Bebyggelsesprocenten ikke overstige 50. I delområdet må intet punkt af en bygnings ydervæg eller tagflade gives en højde, der overstiger 12 m over det omgivende terræn (målt efter reglerne i bygningslovgivningen). Bygningerne må ikke opføres med mere end 2 etager.

Økonomi

Pris i kr.
2.900.000,-
Pris pr. m² kr.
590,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4919 m²

Faciliteter

Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere