SENEST SET
FAVORITTER

Munkevejen 6, 8381 Tilst

Projektejendom - 43.540 kvm erhvervsgrund

31.250.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3314 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: PSKAA90008Type : Grunde

Attraktiv placering i Aarhus V

Denne erhvervsgrund har et samlet areal på 43.540 m² og ligger med stor synlighed mod den travle Viborgvej, der hver dag passeres af op mod 30.000 køretøjer. Grunden er omfattet af kommuneplanen for 2017 – delvist som bynært landskab (rammeområde 250100LA) og delvist indenfor rammeområde 250604ER.
 
Indenfor rammeområde 250604ER angives en kommunal bebyggelsesprocent på 45, og at der i området kan etableres virksomheder indenfor virksomhedsklasse 1-3 og grundvandsklasse 1, hvilket bl.a. giver adgang til opførelse af kontor-, service-,  undervisning- og konferencevirksomhed.  
 
På grunden er opført 4 bygninger, fysisk placeret opad Munkevejen, i rolige og naturskønne omgivelser, tæt på marker og skov. Grunden byder på mærkbar højdeforskel –skrånende mod Viborgvej. Denne højdeforskel giver et glimrende vue over området.  
 
De respektive bygninger er opført hhv. 1905 og 1950 (beboelse med udhus) samt 1991 og 1993 (erhvervsbygninger – lager og værksted) og fremstår i fornuftig og brugbar stand.  
 
Bygning 1 og 4 benyttes til kontor for ejers virksomhed samt beboelse for ejers søn samt ekstern lejer. Ejendommen er velholdt og omkranset af stor lukket have. Ejendommen kan med fordel udstykkes fra grunden og sælges som privat beboelse – hvis muligt.   
 
Bygning 2 og 5 er opført af ejer og udlejet til ejers virksomhed og benyttes til kontor, lager og værksted mv.  
 
Alle bygninger kan overtages med lejere og dermed en given lejeindtægt eller ryddet for samme, således køber får fuld råderet over grund og bygninger.  
 
Området byder på blandet erhverv i form af kontor, lager og logistik, transport og med større detail område, i den umiddelbare nærhed, centreret omkring Bilka.

Økonomi

Pris i kr.
31.250.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
43540 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
43540 m²

Faciliteter

Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK