SENEST SET
FAVORITTER

Gammel Viborgvej 13A, 8381 Tilst

Synligt beliggende erhvervsgrund

1.100.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81300052Type : Grunde

Veleksponeret erhvervsgrund i Tilst

•Veleksponeret erhvervsgrund
•Dagligt 20.000 forbikørende
•1.796 m² – Bebyggelsesprocent 40 %
•Kort afstand til Motorvej E45
•Mange anvendelsesmuligheder
•Kontant salgspris kr. 1.100.000

Du har nu muligheden for at opføre din domicilejendom i første række til Viborgvej, hvor der dagligt kører 20.000 biler forbi.
Den 1.796 m² store erhvervsgrund er beliggende i det nye erhvervskvarter mellem Tilst og Motorvej E45. Den geografiske placering vil for mange virksomheder være strategisk god, da infrastrukturen for kunder, leverandører og ansatte ikke fås meget bedre. Ifølge lokalplanen for området er området udlagt til kontor-, værksteds-, service-, lager- og engroshandelsvirksomhed, liberale erhverv og værksted med butik. Der tillades en bebyggelsesprocent på op til 40.

Beliggenhed
Grunden er særdeles velbeliggende med kort afstand til både byens ringveje samt motorvejsnettet, der sikrer let adgang for en kommende virksomheds ansatte, kunder, leverandører m.m.
Grunden ligger med god synlighed direkte ud til Viborgvej, hvor der dagligt kører ca. 20.000 biler forbi, hvorfor der ligeledes er mulighed for at profilere sin virksomhed med denne placering.
Området er ligeledes forsynet med gode offentlige transport muligheder, hvor der er busafgang ca. hver halve time.

Udsnit fra lokalplan:
Grundene må anvendes til kontor-, værksteds-, service-, lager- og engroshandelsvirksomhed, liberale erhverv og værksted med butik (virksomhedsklasse 1-3). Virksomheder må kun etablere sig i området, hvis de er medtaget på lokalplanens virksomhedsliste på side 20 under virksomhedsklasse 1-3 og grundvandsklasse 1-2.
Bebyggelsesprocenten må ikke overstige 40.
Bygninger må opføres optil 2 etager med en højde på max 8,5 m over eksisterende terræn. Bebyggelse mod Viborgvej skal opføres med facaden i den bebyggelsesregulerende linje, der er placeret 40 m fra Viborgvejs midte.
Virksomhedens administration, showroom, salgslokaler og lignende skal orienteres mod Viborgvej for at opnå optimal facadevirkning. Lager-, værksteds- og produktionslokaler skal placeres på grundens sekundære side.

Økonomi

Pris i kr.
1.100.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1796 m²

Faciliteter

Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK