SENEST SET
FAVORITTER

Marøgelhøj 22, 8520 Lystrup

Erhvervsgrund tæt ved motorvej

4.200.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81300041Type : Grunde

Yderst velbeliggende erhvervsgrund tæt ved motorvej

•Indhegnet erhvervsgrund på 7.091 m²
•Mulighed for opdeling
•Kun ca. 1 km til Djurslandsmotorvejen og E45
•Kloakbidrag er betalt
•Standard el- og vandtilslutning er betalt

Du har nu muligheden for at opføre din domicilejendom i anden række ud til Djurslandmotor-vejen og med facade mod Lægårdsvej i det attraktive og veludbygget erhvervskvarter.

Den 7.091 m² store erhvervsgrund er beliggende i det nyere og populære erhvervskvarter i Lystrup, som efterhånden er fuldt udbygget. Den geografiske placering for mange virksomheder være strategisk god, da infrastruktur (motorvej, bus, tog etc.) for kunder, leverandører og ansatte ikke fås meget bedre. Ifølge lokalplanen for området er området udlagt til industri-, entreprenør-, oplags- og værkstedsvirksomhed. Der tillades en bebyggelsesprocent på op til 60, dog må højst 50% af den enkelte grund bebygges.

Ud over den til de enkelte virksomheder hørende administration m.v. må der ikke placeres bebyggelse til kontorer og lignende formål, der er forureningsfølsomme. Der må ligeledes ikke opføres eller indrettes boliger i området.

Bygninger må ikke opføres i mere end 2 etager, og intet punkt af en bygning må være højere end 10 meter over terræn. En større højde kan tillades på dele af virksomheden, såfremt særlige hensyn til virksomhedens indretning eller drift nødvendiggør det. Dette gælder f.eks. skorstene, antenner, kraner, ventilationsanlæg o.l.

Ubebyggede dele af grundene skal ved beplantning, befæstelse eller lignende gives et ordentligt udseende, ligesom passende orden ved oplagring af materialer og lignende skal overholdes.

Grunden er beliggende i det attraktive og nyere erhvervsområde i Lystrup i det nordlige Aarhus på en synlig facadegrund for enden af Lægårdsvej. Af virksomheder på Lægårdsvej kan bl.a. nævnes CULT A/S, ID Hair A/S, Haucon A/S, Jem&Fix og Geberit.

Blot 1 km er der ned til den store rundkørsel ved Lystrup, som bl.a. giver adgang til Djurslandmotorvejen og videre adgang til motorvej E45. Fra området er der endvidere kun 5 min. kørsel til Grenåvej i Risskov, der sikrer hurtig og nem adgang til alle dele af Aarhus. Området er desuden velforsynet med offentlige transportmuligheder i form af både bus og letbanetog.

Økonomi

Pris i kr.
4.200.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
7091 m²

Faciliteter

Kontor

Teknik

Ventilationsanlæg

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK