SENEST SET
FAVORITTER

P.O. Pedersens Vej 14D, 8200 Aarhus N

Synlig erhvervsgrund i Skejby

15.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200172847Type : Grunde

Kort afstand til Djurslandmotorvejen/E45 og Aarhus C

Introduktion
Synlig erhvervsgrund på ca. 20.000 m² beliggende i et attraktivt erhvervskvarter i Skejby i det nordlige Aarhus tæt på Djurslandmotorvejen/ E45 sælges. Ifølge byplanvedtægten for området er grunden udlagt til industri- og værkstedsvirksomhed, oplag samt tilknyttet forretningsvirksomhed. Det bebyggede areal må udgøre 50 % af grundarealet, mens bygningens rumfang højest må udgøre 3 m³ pr. m² nettogrundareal.

Beliggenhed
Grunden er beliggende i et udbygget erhvervsområde i Skejby i den nordlige del af Aarhus på en synlig hjørnegrund ud til rundkørslen på hjørnet af P.O. Pedersens Vej og Skejby Nordlandsvej. Ejendommen ligger med kun 3 km. til Djurslandmotorvejen og 5,5 km. til Motorvej E45 ved motorvejsafkørslen Aarhus N. Fra området er der endvidere blot få minutters kørsel til ringvejssystemet rundt om Aarhus, der sikrer hurtig og nem adgang til alle dele af byen, herunder såvel midtbyen som havnen. Området er desuden velforsynet med offentlige transportmuligheder.

Beskrivelse
Anvendelsen for grundens areal er reguleret i tillæg til byplanvedtægt nr. 10 for Aarhus Kommune. Det fremgår heraf, at området er udlagt til industri-, og værkstedsvirksomhed, oplag samt forretningsvirksomhed, der har tilknytning til de pågældende virksomheder, eller som naturligt finder plads i industriområdet.

Der må kun opføres bygninger til de nævnte formål. Dog kan byrådet tillade, at der opføres eller indrettes enkelte boliger for de til virksomhederne knyttede personer, såsom indehaver, bestyrer, portner eller lignende.

Bygningernes rumfang må for den enkelte ejendom ikke overstige 3 m³ pr. m² nettogrundareal, og det bebyggede areal må højest udgøre 50 % af grundarealet.

Bygninger skal holdes mindst 5 meter fra skel mod anden grund.

Intet punkt af en bygnings ydervæg eller tagflade må være hævet mere end 10 meter over det omgivende terræn. Såfremt særlige hensyn til virksomhedernes indretning eller drift nødvendiggør det, kan byrådet tillade, at en bygning eller dele heraf opføres i større højde.

Ubebyggede arealer skal ved beplantning, befæstelse eller lignende gives et ordentligt udseende, ligesom en passende orden ved oplagring af materialer og lignende skal overholdes.

I vedtægtsområdet må ingen grund udstykkes med mindre grundstørrelse end 10.000 m² og mindre facadelængde end 80 meter. Magistratens 2. afdeling kan, hvor særlige forhold gør sig gældende, meddele dispensation til udstykning af parceller med mindstegrundstørrelse 3.000 m² og mindste facadelængde 30 meter.

Såfremt der ønskes yderligere oplysninger om denne grund kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen - mobil 3159 4258 eller mail: mads.thomsen@danbolig.dk

Økonomi

Pris i kr.
15.995.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
122.187,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
19841 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK