SENEST SET
FAVORITTER

Lægårdsvej 32, 8520 Lystrup

Motorvejsnær erhvervsgrund i Aarhus N

5.743.350,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8620 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 8180925Type : Grunde

Motorvejsnær erhvervsgrund i attraktivt erhvervsområde i det nordlige Aarhus sælges.

Introduktion
Vi udbyder denne erhvervsgrund med mulighed for at opføre din domicilejendom i første række ud til Djurslandmotorvejen eller med facade mod Lægårdsvej. Den 10.934 m² store erhvervsgrund er beliggende i det nyere og populære erhvervskvarter i Lystrup, som efterhånden er fuldt udbygget. Den geografiske placering vil for mange virksomheder være strategisk god, da infrastruktur (motorvej, bus, tog etc.) for kunder, leverandører og ansatte ikke fås meget bedre.
Ifølge lokalplanen for området er området udlagt til industri og større entreprenør-, oplags- og værkstedsvirksomhed. Der tillades en bebyggelsesprocent på op til 60%.
Beliggenhed
Grunden er beliggende i det attraktive og nyere erhvervsområde i Lystrup i det nordlige Aarhus på en synlig facadegrund for enden af Lægårdsvej. Af virksomheder på Lægårdsvej kan bl.a. nævnes CULT A/S, ID Hair A/S, Haucon A/S, Jem&Fix og Geberit. Blot 500 meter er der ned til den store rundkørsel ved Lystrup, som bl.a. giver adgang til Djurslandmotorvejen og videre adgang til motorvej E45. Fra området er der endvidere kun 5 min. kørsel til de store indfaldsveje Grenåvej og Randersvej, der sikrer hurtig og nem adgang til alle dele af Aarhus, herunder såvel midtbyen som havnen. Endelig er der gode bus- og togforbindelser (letbanen) til og fra området.

Grundareal
Grunden bliver udmatrikuleret fra et samlet grundareal, som i dag udgør 18.698 m².
Beskrivelse
Anvendelsen for grundens areal er reguleret i lokalplan nr. 754 for Aarhus Kommune. Det fremgår heraf, at området er udlagt til virksomhedsklasse 2-3.
Ud over den kontor -og administrationsbebyggelse, der er nødvendig til den enkelte virksomhed, må der ikke opføres bebyggelse til kontor og lignende.
Der må ligeledes ikke opføres eller indrettes boliger i området.
Grunde i området må ikke udstykkes med en størrelse, der er mindre end 5.000 m².
Højst 50% af den enkelte ejendom må bebygges. Dog må bebyggelsesprocenten ikke overstige 60%.
Bygningerne må opføres i op til 2 etager og op til 10 meter over terræn. En større højde vil kunne tillades på dele af virksomheden, såfremt særlige hensyn til virksomhedens indretning eller drift nødvendiggør det.

Økonomi

Pris i kr.
5.743.350,-
Årlige driftsudgifter kr.
137.879,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
18698 m²

Faciliteter

Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK