SENEST SET
FAVORITTER

Silkeborgvej 229, 8230 Åbyhøj

Attraktiv butiks-/kontorejerlejlighed i Aabyhøj

2.150.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8620 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 2205082Type : Detailhandel/butik

 

I kort afstand fra Åbyhøj torv finder vi denne 113 m² store butik, som ligger i stueplan i en hjørneejendom med stor facade mod den trafikerede Silkeborgvej. De 113 m² fordeles på 43 m² butik og 70 m² kontor/velfærd i forskudt plan. Herudover er der opført en lagerbygning på ca. 20 m2, som ligger i forlængelse af butikken.

Lokalerne er totalistandsat ultimo 2016. Denne istandsættelse indeholdt bl.a. nye vinduespartier, døre, gulve, tekniske installationer, m.fl.

Fra butikslokalet er der adgang ned til en hyggelig underetage med en lys fordelingsgang. I underetagen findes bl.a. køkken, mødelokale og toilet - alle rum i rigtig flot stand. Fra køkkenet er der adgang til en hyggelig gårdhave. Der er tilknyttet parkeringspladser til ejendommen til fælles brug for ejerforeningens medlemmer. Ejerforeningen, der består af 4 ejerlejligheder, har bl.a. investeret og etableret et nyt 2-kreds kloak- og regnvandssystem og endvidere nedgravet dræn langs ydersiden af væggene.

Ejendommen er beliggende i det attraktive Åbyhøj kun få minutters kørsel fra Aarhus centrum. Ud over de mange liebhaverejendomme er området kendetegnet ved et stort udvalg af indkøbsmuligheder, spisesteder og ikke mindst gode busforbindelser til Aarhus C. Åbyhøj er en særdeles populær bydel, med høje boligpriser og dermed også et købedygtigt lokalsamfund.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Pris i kr.
2.150.000,-
Pris pr. m² kr.
19.027,-
Årlige driftsudgifter kr.
13.645,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
121,-

Lokalet

Etage areal
113 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
394 m²

Faciliteter

Toilet
Gårdhave
Mødelokale
Parkeringsplads
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere