SENEST SET
FAVORITTER

Lystrupvej 238, 8520 Lystrup

Velholdt ejendom med mange muligheder

7.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 81000185Type : Detailhandel/butik

 

• Central beliggenhed i Lystrup
• 10 parkeringspladser på matriklen
• Størstedelen af ejendommen overtages tom
• Mulighed for at indrette stor lejlighed på 1. salen
• God anvendelig kælder

EJENDOMMEN:

Ejendommen er opført i år 1911 og er tæt på at være ikonisk for byen. Sælger har drevet farvehandel i lokalerne i en menneskealder og er nu nået til næste kapitel, pension. Bygningsmassen på adressen andrager 785 m² hvoraf 225 m² ligger i kælderen. En lille del af bygningen er udlejet til cykelsmed – udover cykelsmeden og de ca. 90 m² vedkommende lejer, overtages bygningen tom til købers frie disposition.

Den resterende bygningsmasse fordeler sig som følger; ca. 370 m² butiksareal/salgsareal i stuen, ca. 225 m² anvendelig kælder, samt ca. 100 m² ”kontor” på 1. salen. Kontoret på 1. salen minder meget om en beboelseslejlighed til trods for at den har status som erhverv – det vurderes at være oplagt og muligt at omdanne 1. salen til en beboelseslejlighed.

Bygningen fremstår præsentabel med blandt andet nyere zinkinddækninger og nyere tagpap, men man må som køber forvente at skulle afsætte en sum penge til istandsættelse af 1. salen samt indretning af stueplan til kommende butik.

BELIGGENHEDEN:

Ejendommen ligger med god eksponering på hjørnet af Lystrupvej og Bygaden i et meget centralt kryds i Lystrup. Lokalerne er, qua den synlige beliggenhed, oplagt til showroom eller butik – og lager plads har man rigeligt af i kælderen.

På matriklen har man råderet over 10 parkeringspladser, som flittigt bliver anvendt af byens borgere, når de om morgenen henter brød hos den lokale bager ”Det Gyldne Brød”.

Der er under 10 km ind til Aarhus C og under 1 km til Djurslandsmotorvejen. En oplagt placering til butikken/erhvervet, som er/bliver skubbet ud af Risskov grundet omdannelse fra erhverv til bolig, som har brug for synlighed, plads og parkeringsmulighed.


Forslag til anvendelse

Showroom
Cykelsmed
Butik

Økonomi

Pris i kr.
7.500.000,-
Pris pr. m² kr.
9.554,-
Årlige driftsudgifter kr.
79.234,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
101,-

Lokalet

Etage areal
785 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
886 m²

Faciliteter

Kælder
Parkeringsplads
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere