SENEST SET
FAVORITTER

Kolt Østervej 25, 8361 Hasselager

Velbeliggende retailejendom

6.200.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200172401Type : Detailhandel/butik

 

Ejendommen er beliggende på Kolt Østervej i Hasselager ? et område der er kendetegnet som et veludbygget boligområde, der konstant er i vækst. Der er kort afstand til daginstitutioner, gode offentlige transportmuligheder og kun ca. 12 km til Aarhus C. Der er foran ejendommen særdeles gode parkeringsmuligheder, som gør det nemt og bekvemt at besøge netop denne ejendom.

Ejendommen er opført i år 2001 i gule mursten og med tag belagt med tagpap, som giver et solidt udtryk af kvalitet. Bebyggelsen er opført og indrettet til dagligvareforretning (flot butiksareal, mindre lager, personalefaciliteter samt varegård) og har et etageareal på ca. 722 m² incl. lille overdækket varegård. Der er endvidere opført et kundevognshus. Ejendommens anvendes p.t. og frem til 01.09.21 af dagligvarekæden Netto, hvorefter ejendommen bliver tom og ledig til fri disposition. ~

Bebyggelsens udenomsarealer er udlagt til parkering samt grønne områder i henhold til bestemmelserne i lokalplan nr. 41 (renholdelse, saltning og snerydning, græsslåning mv. udføres i samarbejde med bl.a. SuperBrugsen).

For at høre nærmere omkring mulighederne i denne flotte ejendom, kontakt da venligst danbolig Erhverv Aarhus ? Lars Kjær ? for en uforpligtende snak på tlf. 2212 1522 eller for nærmere materiale på mail

Forslag til anvendelse

Dagligvareforretning

Økonomi

Pris i kr.
6.200.000,-
Pris pr. m² kr.
8.587,-
Årlige driftsudgifter kr.
75.354,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
104,-

Lokalet

Etage areal
722 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1101 m²

Faciliteter

Parkering
Lager

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere