SENEST SET
FAVORITTER

Skæring Strandvej 3, 8250 Egå

Erhvervslejlighed til salg med fantastisk beliggenhed

3.750.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 9020000066Type : Andre typer

 

Nu udbydes denne spændende erhvervsejerlejlighed til salg i Kystcenteret, Egå. Ejerlejligheden har for få år siden gennemgået en gennemgribende ombygning og modernisering. Nuværende ejer har bl.a. etableret fedtudskiller, ny ventilation, nye dør- og vinduespartier, gulvvarme og nye toiletter – alt sammen for at få lokalerne til at fremstå i så god stand som muligt. Ud mod parkeringspladsen er der stor facade i glas, hvilket giver god synlighed og optimale profileringsmuligheder og et dejligt lysindfald ind i lokalet. Anvendelsesmulighederne er mange, men der har siden 2016 været restaurant i lokalerne, så det vil være ideelt, at drive noget videre i samme branche, da alt er forberedt til restauration med handicaptoilet, ekstra strøm og udsugning. Foran ejendommen er der endvidere flere vederlagsfrie parkeringspladser, så der er også gode muligheder for take-away og større selskaber. Ejendommen er attraktivt beliggende i Egå. Her er ikke langt til Egå Marina og detailbutikkerne på Gåseagervej.
 
Kystcenteret er der et godt mix af butikker og liberalt erhverv hvilket giver en spændende blanding af forskellige brancher.
 
Såfremt der ønsker yderligere oplysninger om denne attraktive ejendom kontakt erhvervsmægler Jan Langhoff på mobil 4024 4433 eller mail: jan.langhoff@danbolig.dk.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Pris i kr.
3.750.000,-
Pris pr. m² kr.
22.059,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
170 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4880 m²

Faciliteter

Handicaptoilet
Parkeringsplads
Toiletter

Teknik

Gulvvarme
Udsugning
Ventilation

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere