SENEST SET
FAVORITTER

Nørre Allé 66, 8000 Aarhus C

Historisk og velkendt erhvervsejerlejlighed sælges

2.600.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 9020000026Type : Andre typer

 

Denne flotte erhvervsejerlejlighed udbydes nu til salg.
 
Lokalerne husede tidligere den kendte jazzbar Bent J, som var en populær destination for jazzentusiaster i byen. Den var beliggende i hjertet af Aarhus og tiltrak sig musikere fra hele verden, der ønskede at spille på den berømte scene.
Bent J var kendt for sin atmosfære og den høje kvalitet af jazzmusikken, der blev spillet der. Publikum var en blanding af lokale og turister, der alle var kommet for at opleve den unikke jazzkultur. Jazzbaren eksisterende fra 1973 til 2008, og i dag er de historiske lokaler blevet genskabt i den Gamle by.  
 
Erhvervsejerlejligheden er beliggende på Nørre Allé, hvor du vil finde en bred vifte af mennesker, der nyder den unikke atmosfære og det livlige miljø. På 94 m2 har lokalet har en åben indretning, der skaber en lyse og indbydende stemning. De store vinduespartier bringer masser af naturligt lys ind og giver gæsterne mulighed for at nyde den pulserende bystemning udenfor. Der er også en lækker bar med moderne belysning og udstyr, der vil fange gæsternes opmærksomhed.
 
Alt i alt er dette lokale et must-see for enhver, der ønsker at starte en bar eller opgradere sin eksisterende virksomhed. Med sin unikke beliggenhed, moderne indretning og mulighed for at skabe din egen unikke stemning, vil du blive overbevist om, at dette er den perfekte lokalitet til din virksomhed.
Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om det attraktive lokale, kontakt venligst erhvervsmægler Oliver Juul på mobil nr. 3171 0566 eller mail: oliver.juul@danbolig.dk

Forslag til anvendelse

Bar

Økonomi

Pris i kr.
2.600.000,-
Pris pr. m² kr.
27.660,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
94 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
234 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere