SENEST SET
FAVORITTER

Egå Møllevej 158, 8250 Egå

Vindmølle nær Aarhus

1.700.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8619 XX XX Se nummer
E-mail xx@engelvoelkers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 624-8240Type : Andre typer

Oplagt til kontor, kreativt værksted eller festlokaler

Egå Mølle, eller Riishøj Mølle som den også kaldes, ligger mellem Egå, Lystrup og Hjortshøj umiddelbart uden for det nordlige Aarhus, omgivet af marker - og med kort afstand til motorvejsafkørslen til Djursland motorvejen.

Grundstenen til møllen kan dateres helt tilbage til 1600-tallet, men den pågældende mølle blev opført første gang i 1859 og er meget tidstypisk for perioden. Møllen brændte i 1918, men blev hurtigt erstattet af anden mølle fra Landsbyen Røved ved Mejlby - hvilket fungerede som mølle, langt op i det 20. århundrede.

Egå Mølle er en Hollandsk vindmølle. Møllen er bygget som kornmølle, med krøjebjælker og spil og kan med lidt smørelse, nye lejere og en masse knofedt igen fungere som oprindelig tilsigtet.

Møllens indre er helt i træ og opdelt i ikke færre end 5 plan, med undermølle i grundmuren og med ottekantet overmølle over niveau, i træ beklædt med spån. Møllen har stadig de oprindelige 4 vinger, der kan beklædes med sejl.

Egå Mølle har de seneste år været brugt til festlokaler i helt unikke omgivelser, hvor nederste etage er indrettet til og har fungeret som køkken, garderobe og "modtageområde". Niveau 1 og 2 har været anvendt som festlokaler med plads til ca. 50 spisende gæster.

Ved siden af møllen er i 2004 opført 49 m² udhus med 2 toiletter, lager og skur, der har været anvendt i forbindelse med festlokalerne.

Møllens registrerede erhvervsareal udgør 274 m² inkl. kælder.

Grunden har et areal på 764 m²

Dette er en helt unik mulighed for den kreative udvikler.
Bygningen er ikke fredet, og som udgangspunkt ej heller bevaringsværdig, og kan med rette ansøgning anvendes til både erhvervsmæssige og private formål.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
1.700.000,-
Pris pr. m² kr.
6.204,-
Årlige driftsudgifter kr.
33.100,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
121,-

Lokalet

Etage areal
274 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
764 m²

Faciliteter

Festlokaler
Garderobe
Kælder
Toiletter
Køkken
Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere