SENEST SET
FAVORITTER

Mundelstrupvej 9, 8381 Tilst

Flot bolig og erhvervsejendom

5.800.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8620 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 2108216Type : Andre typer

Flot bolig og erhvervsejendom i Tilst

Boligen er opført i 2009, på eksisterende fundament. Boligen er på 201 m2 og erhvervsareal i kælderen er på 30 m2. En del af den gamle facade anvendes stadig og både fuger og mursten ser fine ud. Bygningen er i kælderen indrettet med entré, køkken, wc, bryggers, kontor samt et stort rum som kan anvendes til kontor eller udstillingsareal. Gulvet er belagt med fliser. Der er ligeledes gulvafløb, faldstamme og gulvfliser som er fra 2009. Alt i el og VVS er fra 2009. Kælderen fremstår fin.

Stueetagen er også på samme tid i 2009, opført med alt nyt i VVS og el, køkken og badeværelse, lofter samt indvendige døre og skabe. Der er flotte trægulve. Overetagen på 66 m2 er ligeledes fra 2009, med loft til kip og indeholder flg. stor stue, soveværelser og badeværelse. Der er Velux vinduer i taget. Taget er også fra 2009 og belagt med eternit. Fra stuen er der udgang til altan.

Den 3-dobbelte carport er med fladt tag og opført i kraftige jerndragere og fremstår meget rustikt og solid.

Erhvervsbygningen/værkstedet på 215 m2 er blevet totalrenoveret med nye lægter, 200 mm isolering, B6 eternitplader og Troltektplader på loftet. Komplet nyere el-installation og svejseudsugning samt udsugning i administrationsdelen. Værkstedet er beklædt med stålprofilplader. I administrationsdelen er der indrettet toilet og bad, køkken faciliteter samt stort møderum. Administrationsdelen har egen indgang. Ved siden af værkstedet er der også en bygning fra 1992 på 50 m2 som anvendes til lager. Udenfor værkstedet er der et stort flisebelagt areal.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
5.800.000,-
Pris pr. m² kr.
11.694,-
Årlige driftsudgifter kr.
40.116,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
81,-

Lokalet

Etage areal
496 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2549 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Gulvfliser
Toilet
Møderum
Trægulve
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Udsugning

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere