SENEST SET
FAVORITTER

Axel Kiers Vej 16A, 8270 Højbjerg

Blandet bolig-/erhvervsejendom i Højbjerg

3.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173525Type : Andre typer

Regulære erhvervsarealer til håndværkeren eller lager-/produktionsformål

Introduktion
Spændende blandet bolig-/ erhvervsejendom beliggende i det attraktive Højbjerg i den sydlige del af Aarhus sælges. Ejendommen er ideel for køberen, som ønsker at kombinere erhverv og privatliv med de synergieffekter, der bl.a. ligger i ikke at skulle bruge lang tid på at transportere sig til- og fra arbejde hver dag. Erhvervsdelen har mange anvendelsesmuligheder og vil være ideel for eksempelvis en håndværksmæssig virksomhed eller nethandelsvirksomheden, som vægter områdets gode infrastruktur højt.

Beliggenhed
Ejendommen er beliggende i et blandet bolig- og erhvervsområde i det attraktive Højbjerg i den sydlige del af Aarhus. Området ligger med under 4 km. til Århus Syd Motorvejen, som leder hurtigt videre til Motorvej E45. Fra området er der endvidere blot få minutters kørsel til ringvejssystemet rundt om Aarhus, der sikrer hurtig og nem adgang til alle dele af byen. Køretiden til Aarhus centrum/ havn er ca. 10 min. Der er endvidere gode busforbindelser til området.

Beskrivelse
Ejendommen på i alt 501 m² fremstår præsentabel med røde murstensfacader og rødt tegltag. Arealerne fordeler sig overordnet set på en bolig på 176 m² og en erhvervsdel på 325 m². Ejendommen er ledig til købers fulde disposition.

Boligen er beliggende i stueplan og entreres fra Axel Kiers Vej. Huset har en god planløsning, og kvadratmeterne er bl.a. disponeret med et større køkken-/ alrum, som ligger i åben forbindelse med husets hyggelige stue, der har store vinduespartier og brændeovn. Fra stuen er der udgang til en lækker syd-vestvendt tagterrasse med åben pejs, og hvortil også husets to gode værelser har udgang. I forlængelse af værelsesfløjen forefindes yderligere to lokaler på til sammen 41 m², som oprindelig har fungeret som et lille kontorafsnit med egen indgang, men som er nærliggende at tænke ind som en del af beboelsen, da rummene har boligstandard. Herudover forefindes to badeværelser med retro Vola armaturer, og hvoraf det ene badeværelse har karbad. Imellem husets entré og køkkenet er placeret et større bryggers, hvorfra der er videre udgang til ejendommens ugenerede have med opvoksede, gamle træer.

Under boligen forefindes et opvarmet og isoleret lager-/ produktionsafsnit på 284 m² bestående af
to sammenhængende haller med intern gennemgang. Lokalerne er meget regulære, og loftshøjden måler 2,5 meter. Hallerne fremstår med hvidmalede vægge og lyse, akustikdæmpende troldtektlofter. Gulvet er betongulv. Adgangen til hallerne sker via to skydeporte, som ligger i niveau med udvendigt terræn (parterre) på ejendommens bagside. Portene måler henholdsvis 2,3 x 3,6 og 2,3 x 2,6 (h x b). I underetagen forefindes endvidere en frokoststue samt toiletfaciliteter.

Bygningerne ligger på en større grund på 1.027 m². Foruden haven er udenomsarealerne udlagt til parkering og tilkørsel til hallerne.
Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om denne ejendom eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258 eller mail:

Forslag til anvendelse

Grund

Økonomi

Pris i kr.
3.995.000,-
Pris pr. m² kr.
7.974,-
Årlige driftsudgifter kr.
11.616,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
23,-

Lokalet

Etage areal
501 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1027 m²

Faciliteter

Badeværelse
Betongulv
Brændeovn
Hall
Parkering
Skydeport
Tegltag
Toiletfaciliteter
Køkken
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere