SENEST SET
FAVORITTER

Rosenkrantzgade 2, 8000 Aarhus C

Projektejendom i Aarhus City

19.800.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173166Type : Andre typer

 

Ejendommen er attraktivt beliggende i Aarhus City, kun få skridt fra Strøget, Bruuns Galleri, Rutebilstation og alle midtbyens faciliteter.

Bygningen er opdelt i 4 ejerlejligheder, som alle lediggøres i forbindelse med salget. De 3 nederste ejerlejligheder har erhvervsstatus, mens den øverste har boligstatus.

Stueetagen er p.t. indrette til café mens 1. sal er indrettet til tandlæge og 2. sal til psykologklinik. På 3. sal er der en charmerende taglejlighed med synlige loftsbjælker og tagterrasse.

Det vurderes muligt at konvertere erhvervsenhederne til beboelse. Der bør dog undersøges, hvorvidt enheden i stueplan med fordel fortsat skal anvendes til café eller lignende. Bagtrappen er stor og bred og kan med fordel inddrages i forbindelse med en ombygning. Alternativt kan den omdannes til ny hovedtrappe med henblik på at indrette 2 lejligheder på hver etage.

Det vurderes muligt at gennemføre et in-fill projekt på stykket mellem nærværende ejendom og ejendommen Rosenkrantzgade nr. 4. Det vil være nødvendigt at indgå aftale med ejeren af nr. 4, idet vedkommende har tinglyst ret til vinduer i gavlen.

Byggemuligheden anslåes at udgøre i niveau 350 kvm. Der er ikke tidligere søgt om byggetilladelse og den ovennævnte byggeret er således anslået/beregnet.

Såfremt der ønskes yderligere oplysninger om denne spændende projekt ejendom kontakt venligst erhvervsmægler Jan Langhoff på mail: jan.langhoff@danbolig.dk eller mobil: 4024 4433.

Forslag til anvendelse

Café

Økonomi

Pris i kr.
19.800.000,-
Pris pr. m² kr.
32.673,-
Årlige driftsudgifter kr.
80.579,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
133,-

Lokalet

Etage areal
606 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
245 m²

Faciliteter

Loftsbjælker

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere