SENEST SET
FAVORITTER

Larixvej 7, 8471 Sabro

Storvilla på 285 m² bolig med 225 m² erhverv

5.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8619 XX XX Se nummer
E-mail xx@engelvoelkers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 624-7719Type : Andre typer

Rolig og blind villavej med ca. 12 km fra Aarhus C

Skøn stor 1 plans kombineret bolig og erhvervsejendom opført i år 2000 og tilbygget i år 2011 i bedste kvalitetsmaterialer med nemt anlagt have med skøn flere flisebelagte solterrasser mv.

Ejendommen er i dag registret som delvis bolig på 285 m² og erhverv på 225 m². Ejendommen, som er opført i lækre kvalitetsmaterialer, har bl.a. fjernvarme som gulvvarme overalt i boligdelen, mahogni vinduer og døre, smukke teglstensfacader og cementteglstenstag. Mulighederne for at drive erhverv fra ejendommen er
mange.

Beliggenheden er på rolig og blind villavej nær offentlig transport og kun ca. 12 km fra Aarhus City.

Der er udført en del dyre tilvalg under opførelsen af villaen, så der er ikke tale om en standardvilla!

Der er bl.a. 6 soveværelse samt stor stue, multirum og stort lækkert køkken-alrum med pæne HTHelementer, 4 badeværelser, flisebelægning omkring hele villaen og flere store fliseterrasser samt integreret dobbelt garage med mahogniporte og ekstra parkeringspladser mv.

Villaen er det optimale valg til familien, som ønsker en bolig med et minimum af vedligehold og med masser af plads til hobbies eller til erhverv.

Villaen fremstår utrolig pæn og indflytningsklar med en god planløsning, som passer de fleste købere med bl.a.: Præsentabel entré med garderobe og klinkegulv. Hjertet i huset er et stort pænt lyst køkken-/alrum med et godt lysindfald, klinkegulv og med udgang til pragtfuld stor sol vendt terrasse og skøn nemt anlagt have. Køkkenet har pæne HTH elementer og gode hårde hvidevarer. Skøn stor stue med udsigt og udgang til terrasse og have mv. 4 flotte og velholdte badeværelser, alle med brusenicher mv. 6 dejlige lyse soveværelser med udsigt til haven. Godt stort bryggers med klinkegulv, skabe mv.

Hertil kommer erhvervsdelen, hvor det ene af de 4 badeværelser er placeret. Alt i alt en dejlig villa med 225 m² erhverv på en god beliggenhed tæt på natur, Sabro Korsvej-skolen, gode daginstitutioner, indkøb, bus og kort tilkørsel til motorvej og til Aarhus City. home byder velkommen til en skøn og indflytningsklar bolig!

Forslag til anvendelse

Bolig og erhvervsejendom

Økonomi

Pris i kr.
5.500.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
65.505,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
128,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
510 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2560 m²

Faciliteter

Garage
Garderobe
Parkeringsplads
Terrasse
Køkken
+Mere

Teknik

Fjernvarme
Gulvvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK