SENEST SET
FAVORITTER

Lyngbygårdsvej 52, 8381 Tilst

Fantastisk vue udover åbent landskab

9.800.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 81200022Type : Andre typer

 

• Kombineret bolig og erhverv
• 21.621 kvm grund
• Nabo til Lyngbygård Golf Klub

Ejendommen er en oplagt mulighed for at kombinere erhverv og bolig på samme matrikel. Sælger har de seneste mange år haft bopæl samt drevet virksomhed fra ejendommen, hvor der i perioder også har været udlejet bygninger og jord til andet erhverv.

Ejendommen henvender sig særlig godt til den selvstændige erhvervsdrivende, som har brug for meget opbevaringsplads og hurtig adgang til motorvejsnettet, kombineret med et hjem i rolige omgivelser hvor transporttiden til og fra arbejdet er fuldstændig elimineret. Gennemgående er den fantastiske udsigt over landskabet og de åbne vidder i alle retninger.

Den udbudte ejendom består af to matrikler, der samlet set udgør et areal på 21.621 kvm.

Lyngbygårdsvej 52
Stuehuset er opført i 1997 og man fornemmer straks den landlige atmosfære, når man træder ind i husets hall. Foruden et stort åbent landkøkken og to store stuer-en-suite, byder huset på 4 værelse og 2 badeværelser, hvilket henvender sig til den pladskrævende familie. Fra spisestuen er der direkte adgang til husets solrige terrasse med udsigt til den hyggelige have.

Lyngbygårdsvej 54
Stueplan i villaen på Lyngbygårdsvej 54 benyttes pt. til kontor for sælgers egen virksomhed, mens 1. salen er indrettet med et par gæstesenge. Huset fremstår generelt i god vedligeholdelsesmæssig stand med flotte plankegulve og lyst badeværelse samt køkken.

På den store matrikel har der tidligere gået heste og grunden henvender sig derfor også til den hesteinteresserede køber. De højloftede udhuse vil også nemt kunne konverteres til hestebokse, opbevaring eller værksted.

I umiddelbar nærhed til ejendommen beplantes et større område med fredskov og stier.

De 2 ejendomme kan fint fungere som en samlet enhed, men vil en kommende køber frasælge ét af husene er dette også en mulighed. Lyngbygårdsvej 54 har i sin tid været fodermesterbolig til den i sin tid firlænget proprietærgård Lyngbyøstergård nr. 52, hvorfor de to ejendomme historisk set har haft en sammenknytning.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
9.800.000,-
Pris pr. m² kr.
23.501,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
417 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
21621 m²

Faciliteter

Badeværelse
Hall
Plankegulv
Terrasse
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere