SENEST SET
FAVORITTER

Gunnar Clausens Vej 2A, 8260 Viby J

Spændende projektejendom - NY PRIS

4.900.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 86 20 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 601702RPType : Andre typer

Spændende projektejendom med facade til Skanderborgvej

Introduktion:
Nordicals Aarhus P/S udbyder denne spændende projektejendom med mulighed for op til 45 meter langstrakt facade ud til Skanderborgvej, der dagligt passeres af ca. 15.800 biler. Erhvervsgrunden på 4.426 m² er beliggende i et attraktivt erhvervsområde i det sydlige Aarhus tæt på både Ringvejssystemet og motorvej E45. Kommuneplanrammen for området giver brede anvendelsesmuligheder og tillader en bebyggelsesprocent på op til 60%.

Beliggenhed:
Ejendommen er beliggende i et udbygget erhvervsområde i Viby i det sydlige Aarhus. Der er indkørsel til grunden fra Gunnar Clausens vej og mulighed for op til 45 meter langstrakt facade mod Skanderborgvej. Fra ejendommen er der blot 3,5 km kørsel til motorvej E45 og få minutters kørsel til ringvejssystemet rundt om Aarhus. Der er ca. 8 min. kørsel i bil til midtbyen og havnen. Endelig er der gode bus- og togforbindelser til og fra området med stoppested for den nye letbane lige uden for ejendommen.

Beskrivelse:
Anvendelsen for grundens areal er reguleret i kommuneplanramme 121113ER for Aarhus Kommune. Det fremgår heraf, at området er udlagt til erhvervsformål inden for virksomhedsklasserne 2-6, hvilket bl.a. dækker over liberalt erhverv, lager/engros samt industri. Kommuneplanen giver desuden mulighed for pladskrævende detailhandel i området.
Der kan etableres en bolig i tilknytning til den enkelte virksomhed i området, i det omfang der udlægges arealer i en lokalplan med mulighed for etablering af virksomheder inden for alene virksomhedsklasserne 2-3. Der må i området kun etableres virksomheder i grundvandsklasse 1-2.

Den maksimale bebyggelsesprocent for den enkelte ejendom er 60%, og det bebyggede areal må ikke overstige 50% af grundens areal. Det samlede rumfang af bebyggelsen må ikke overstige m3 pr. m2 grundareal. Rumfangsbestemmelsen anvendes alene ved halbygninger og lign..
Bygninger må ikke opføres i mere end 2 etager og må ikke være højere end 10 meter over jorden.
I dag forefindes 2 bygninger på grunden, henholdsvis et fritliggende parcelhus i 1½ plan på 139 m² samt en værksteds-/ lagerbygning på 448 m², som er sektioneret i 2 afsnit med i alt 6 porte. Der er tale om nogle regulære haller med god loftshøjde. I parcelhusets stueplan forefindes bl.a. stue, større køkken-alrum og badeværelse. På 1. sal findes flere gode værelser.

Forslag til anvendelse

Liberalt erhverv
Bolig
Projektejendom
Detailhandel
Værksted
Lagerbygning
Lager
+Mere

Økonomi

Pris i kr.
4.900.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
47.865,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
82,-

Lokalet

Etage areal
587 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4426 m²

Faciliteter

Badeværelse
Hall
Port
Køkken
Værksted
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere