SENEST SET
FAVORITTER

Jegstrupvej 58, 8361 Hasselager

Kombineret bolig- og erhvervsejendom

3.895.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200171988Type : Andre typer

 

Ejendommen er hovedsageligt opført i røde teglsten med bølgeeternittag, hvilket gør, at den løbende vedligeholdelse kan begrænses. En del af værkstedet er beklædt med stål.

Boligen, der er opført i 1986, er løbende renoveret, her kan bl.a. nævnes, at der er blevet lagt nyt tag, indlagt grøn energi, opsat solceller, ny sokkel er blevet gravet ned og nye tagrender i zink blev i slut 2015 påført. Indenfor de senere år er der ligeledes blevet installeret nyt køkken og lagt nyt gulv i køkkenet. Boligen er i to plan, hvor køkken og dagligstuen er at finde på stueetagen, sammen med to entreer og dejligt badeværelse, hvor ejer har fået installeret helt speciel brusekabine. Badeværelser samt i begge entreer er der senere blevet installeret gulvvarme. Ydermere er entreer for nyligt blevet belagt flotte klinker. På 1. salen findes der ligeledes en dejlig stue, badeværelse, men endnu en helt speciel brusekabine, værelse, med meget flot og unikt skab. Den tilhørende have og forhave er fantastisk flot anlagt, med bl.a. bede, terrasser, natursten og fiskedam.

Generelt om boligen kan siges, at den er i flot stand og vedligeholdelsen de næste mange år vil være meget begrænset. Boligen vil godt kunne opdeles, hvis køkken opføres på 1. salen.

Erhverv, der er opført i 1986 og tilbygget i 1990, fungerer i dag som et værksted. To haller, som hver har egen port, kontorer, frokoststue/opholdsrum, bad/wc, omklædning. lager samt fyrrum. Erhvervsdelen er i dag delvist udlejet til autoværksted, således man selv kan disponere over den lille af de to haller. For nærmere oplysninger omkring den udlejede del kontakt venligst danbolig Erhverv Aarhus for yderligere information.

Der er mange anvendelsesmuligheder i denne ejendom, særligt hvis man også selv ønsker at bebo den skønne bolig.

Udenomsarealerne er udlagt til stor have, grønne bælter og ikke mindst et større parkeringsareal foran hallerne.

Såfremt der ønskes yderligere oplysninger om denne ejendom kontakt venligst Lars Kjær på mobil 2112 1522 eller mail: lars.kjaer@danbolig.dk

Forslag til anvendelse

Autoværksted
Bolig og erhvervsejendom

Økonomi

Pris i kr.
3.895.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
52.051,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
99,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
528 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2711 m²

Faciliteter

Bad
Omklædning
Hall
Opholdsrum
Parkeringsareal
Teglsten
Wc
Port
Køkken
Lager
Kontor
+Mere

Teknik

Gulvvarme
Solceller

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK