SENEST SET
FAVORITTER

Jegstrupvej 58, 8361 Hasselager

KOMBINERET BOLIG OG ERHVERVSEJENDOM

3.895.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 86 76 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200171988Type : Andre typer

INGEN TILKNYTNING MELLEM BOLIG OG ERHVERV

Ejendommen er hovedsageligt opført i røde teglsten med bølgeeternittag, hvilket gør, at den løbende vedligeholdelse kan begrænses. En del af værkstedet er beklædt med stål.

Boligen, der er opført i 1986, er løbende renoveret, her kan bl. a. nævnes, at der er blevet lagt nyt tag, indlagt grøn energi, opsat solceller, ny sokkel er blevet gravet ned og nye tagrender i zink blev i slut 2015 påført.
Indenfor de sidste parår er der ligeledes blevet installeret nyt køkken og lagt mahogni parketgulve. Boligen er i to plan, hvor køkken og dagligstuen er at finde på stueetagen, sammen med to entreer og dejligt badeværelse, hvor ejer har fået installeret helt speciel brusekabine. Badeværelser samt i begge entreer er der senere blevet installeret gulvvarme. Ydermere er entreer for nyligt blevet belagt med flotte italienske klinker.
På 1. salen findes der ligeledes en dejlig stue, badeværelse, men endnu en helt speciel brusekabine, værelse, men meget flot og unikt skab.
Den tilhørende have og forhave er fantastisk flot anlagt, med bl. a. bede, terrasser, natursten og fiskedam. Generelt om boligen kan siges, at den er i flot stand og vedligeholdelsen de næste mange år vil være meget begrænset. Boligen vil godt kunne opdeles, hvis køkken opføres på 1. salen.

Erhverv, der er opført i 1986 og tilbygget i 1990, fungerer i dag som et værksted. To haller, som hver har egen port, kontorer, frokoststue/opholdsrum, bad/wc, omklædning. lager samt fyrrum. Er i dag fuldt udlejet, men ved ny køber skal der indgås ny lejekontrakt med nuværende lejere.
Erhvervsejendommen kan ligeledes overtages tom for lejere, og kan opdeles til to lejemål, og har egen bi-måler installeret. Har mange anvendelsesmuligheder, såfremt man ikke ønsker at drive værksted eller lignende erhverv.
Indkørslen til erhvervsejendommen er grusbelagt og gode muligheder for parkering.

Forslag til anvendelse

Lager
Bolig
Værksted

Økonomi

Pris i kr.
3.895.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
120.000,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
227,-
Årlige driftsudgifter kr.
62.623,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
119,-

Lokalet

Etage areal
528 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2711 m²

Faciliteter

Bad
Omklædning
Fyrrum
Hall
Opholdsrum
Parkering
Parketgulv
Teglsten
Wc
Port
Køkken
Parkering
Bad
Værksted
+Mere

Teknik

Gulvvarme
Solceller

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere