SENEST SET
FAVORITTER

Kongevejen 426, 2840 Holte

Flot og vedligeholdt kontorejendom

7.200.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 11405154Type : Kontor

Ejendommen ligger på hjørnet af Kongevejen og den lille villasidevej Rudekæret med gode tilkørselsforhold og parkeringspladser.

- Flot ejendom oprindeligt opført som villa til boligformål
- Evt. blandet bolig/erhverv eller ren boligejendom
- Meget velholdt hvidfiltset villa med nyere sort tegltag
- Dobbelte franske døre og lyse plankegulve
- 100 m² meget anvendelig ”kælder”
- Tæt på grønne områder og udsigt til Rude Skov

Flot ejendom i Holte på hjørnet af Kongevejen og Rudekæret
Ejendommen ligger på hjørnet af Kongevejen og den lille villasidevej Rudekæret med gode tilkørselsforhold og parkeringspladser både på ejendommen og på Rudekæret. Ejendommen er oprindeligt opført som villaejendom, men er nu indrettet og anvendes som kontorejendom. Den ligger i et villaområde i Ny-Holte, der er udlagt til boligformål. Den kan dog også anvendes til kontor som nu.

Ejendommen er filtset hvid og fremstår meget flot og vel vedligeholdt med bl.a. et nyere sort tegltag. Ejendommen ligger højt ud mod Kongevejen med hovedindgang herfra. Ud mod Rudekær ligger ejendommen lavere, og der er yderligere bortgravet jord mellem vejen og bygningen, således at der er adgang i niveau til den meget højtliggende kælderetage med 2 foranliggende parkeringspladser. Til højre herfor ligger ejendommens garage og et parkeringsareal med plads til 4 biler. Fra parkeringsarealet er der en smukt anlagt buet rødstenstrappe op til et grønt haveanlæg med græsplæne, terrasseanlæg og havebelysning langs med bygningen ud mod Kongevejen.

Fra Kongevejen kommer man ad en gang belagt med røde klinker til et meget præsentabelt indgangsparti med plankedør afrundet for oven og tilsvarende dobbelt murstensbue, der indrammer døren. Man kommer herefter ind i en fordelingsgang med adgang til såvel 1. sal som kælder og stueetage. I forlængelse af dette fordelingsareal er der plankegulve og direkte adgang til flere lyse kontorer og et stort mødelokale med udgang til veranda og dobbelt fransk dør til et af kontorerne i stueetagen. Alle gulve er flotte lyse plankegulve. Køkkenet er lyst og nydeligt med klinkegulv med store lyse klinker. Endvidere et elegant toilet med blåt klinkegulv og vægfliser med dekorbånd og marmorborde med integreret håndvask i samme marmorstykke.

En elegant snoet trappe med lyse planketrin fører op til 1. sal med en lille repos med grønne planter og adgang til et stort hjørnekontor med 4 arbejdspladser, dobbelt fransk dør til et mødelokale med fransk altan, et kontor med 1 arbejdsplads – alle gulve er som i stueetagen lyse plankegulve. Lyst køkken med storslået udsigt over det grønne villaområde og Rude Skov samt toilet med samme elegante udstyr som i stueetagen. Det hele bundet sammen af en stor fordelingsgang. I kælderen er alle gulve med store hvide klinker. Stor lys fordelingsgang, toilet med brusebad, veludstyret køkken, stort dobbeltrum med sofagruppe, spisebord m.m. Stort lyst serverrum. Mindre opbevaringsrum og kopimaskineplads i gangarealet ved foden af kældertrappen. Endelig også et fyrrum med naturgasfyr og varmtvandsbeholder. Lofterne er med indbygget spotbelysning.

Alt i ejendommen fremstår eksklusivt og smagfuldt i både materialevalg og indretning markant over gennemsnittet for kontordomiciler.

Forslag til anvendelse

Kontor
Kontordomicil

Økonomi

Pris i kr.
7.200.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
282 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
814 m²

Faciliteter

Altan
Brusebad
Garage
Toilet
Haveanlæg
Indgangsparti
Kælder
Mødelokale
Opbevaringsrum
Parkeringsplads
Plankegulv
Tegltag
Køkken
Kontor
+Mere

Teknik

Naturgasfyr

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Kontor / - Maj2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere