SENEST SET
FAVORITTER

Kongevejen 331B, 2840 Holte

Central erhvervsandelsbutik

1.695.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8647Type : Detailhandel/butik

Central erhvervsandelsbutik på Kongevejen

På en adresse midt inde i Holte by har I - og jeres kunder - nu mulighed for at slå dørene ind til indbydende lokaler til jeres forretning, som I ønsker god synlighed på. Alt sammen lige til at rykke ind i med istandsættelser.

Butikken fremstår yderst nydelig ved ankomst, for et godt vestvendt lysindfald fra de store vinduespartier fulgt godt på vej af gavmilde spotlys lader jeres produkter fremstå i det bedste lys. Det hele er nyistandsat med nye kølemontre, så I praktisk talt kan tage fat med det samme, I overtager nøglerne. Ud over den indbydende velkomst fra gaden, hører der yderligere et godt baglokale til samt et fint køkken og toilet, og en vindende faktor er yderligere en rigtig god kælder med køl. Baglokalet fungerer perfekt som kontor, hvor et behageligt lysindfald får lov at fylde rummet op. Køkkenet er lige til at gå til i al sin enkelhed, hvor god opbevaringsplads bag hvide flader, hvide fliser og et stort vindue afrunder udtrykket fint. Kælderen er ligeledes helt ligetil, hvor opmagasinering kan foregå med overblik og med rigelig plads.

Erhvervsandelen gør sig fint i røde mursten lige mellem fiskehandleren og Holte Vinlager - et delikatessepræget miljø, hvor et pænt udtryk med et massivt vinduesparti samt markise gør sig indbydende til for forbipasserende.

Placering skaber en god synlighed og et godt kundeflow. Dette hjælpes på vej af knudepunktet, I ligger lige op ad med den store vej, stationen og de mange gående, som det hyggelige leben fordrer. Samtidig ligger flere af Holtes centrale supermarkeder samt store parkeringsareal lige syd for jer, hvor I naturligt kan supplere indkøbene på vej hjem fra centrale Kongevejen.

Økonomi

Pris i kr.
1.695.000,-
Pris pr. m² kr.
30.268,-
Årlige driftsudgifter kr.
59.386,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
1.060,-

Lokalet

Etage areal
56 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2390 m²

Faciliteter

Toilet
Kælder
Parkeringsareal
Køkken
Kontor

Teknik

Køl

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere