SENEST SET
FAVORITTER

Kongevejen 392, 2840 Holte

Bilforretning med værksted & kontor

6.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7022 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 94500011447Type : Andre typer

Synligt beliggende på Kongevejen i Holte

? Brugerejendom
? Bilforretning med eget værksted med porte
? Separate kontorlokaler - ifølge BBR godkendt til bolig
? Synlig beliggenhed på Kongevejen i Holte

Nu sælges denne velholdte brugerejendom anvendt til bilforretning og værksted samt kontor med synlig beliggenhed på Kongevejen i Holte. Kongevejen er dagligt er trafikåre for mange pendlere til og fra København.

Ejendommen blev opført i 1953, om-/tilbygget i 1973 og anvendtes dengang som service station. Siden har ejendommen skiftet ejere et par gange indtil år 2003 hvor nuværende ejer købte ejendommen for at drive bilsalg med tilhørende autoværksted.
Fortsat anvendelse til bilforhandler / værksted er oplagt, da der ikke findes mange lignende og så velbeliggende ejendomme til dette formål.

Området er lokalplanlagt ved lokalplan nr. 121, Facadegrunde langs Kongevejen. Ifølge lokalplanen må området kun anvendes til erhverv, så som kontor, administration og lignende. I tilknytning til virksomheden kan indrettes en bolig.

Bygningen fremstår præsentabel og velvedligeholdt både udvendig og indvendig med hvide facader i malet mursten og tag af tagpap fra 2007.

Samlet erhvervsareal udgør 165 m² og består af, reception/kontor med klinkegulv, spots i loftet og udstillingsvinduer, værksted med to porte, lager samt mandskabsrum til omklædning med bad og toilet.
Beboelsesareal ifølge BBR udgør 90 m², men har gennem flere år alene været anvendt til erhvervsformål som kontor, som indeholder: Entré med fordelingsgang til stort kontor (tidligere stue) køkken, stort toilet, depotrum og to mindre kontorer (værelser).

Nuværende ejer har bekostet tv-overvågning af udenomsarealer fra "Smart Eye" med tilhørende overvågnings skærm i receptionen. Udstyret følger med i handlen.

Grunden er belagt med asfalt.

På arealet ud til Kongevejen er der god plads til udstilling af biler eller lign., ligesom der er plads til yderligere biler mv. samt parkering på bagsiden af ejendommen.

For yderligere information kontakt gerne Annette Munkholm ejendomsmægler, diplomvaluar MDE - tlf. 20431148 - E-mail: annette.munkholm@danbolig.dk

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Pris i kr.
6.500.000,-
Pris pr. m² kr.
25.490,-
Årlige driftsudgifter kr.
60.091,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
236,-

Lokalet

Etage areal
255 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1531 m²

Faciliteter

Bad
Omklædning
Depotrum
Toilet
Parkering
Reception
Port
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Tv

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere