SENEST SET
FAVORITTER

Gefionsvej 3, 3400 Hillerød

Erhverv til produktion og salg

8.400.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8675Type : Lager & Produktion

Erhverv til produktion og salg i attraktivt industrikvarter

En velholdt brugerejendom med en perfekt beliggenhed i Hillerøds mest attraktive industrikvarter.

Denne velholdte ejendom sikrer jer et godt og sikkert salg, da den rummer alt til både medarbejdere og produktion. I får tre gode kontorer i forlængelse af hinanden med masser af plads til både skrivebordspladser og mødelokaler, og så er de praktisk placeret tæt på de to disponible rum med plads til opbevaring af kontorartikler og printere. Desuden rummer ejendommen to toiletter, et bad plus et stort køkken, hvilket muliggør, at du som erhvervsdrivende kan tilgodese alle dine medarbejders forhold i arbejdstiden.

Bevæger I jer over i selve produktionslokalerne, befinder der sig i stueetagen to store rum med god loftshøjde og brede elektriske porte, og på førstesalen endnu to disponible rum, der evt. kan bruges til opbevaring eller arkivering. Desuden rummer ejendommen en praktisk garage, der placerer sig ude ved bygningens store asfalterede plads og muliggør, at flere lastbiler og varevogne nemt kan komme til ejendommen og levere varer via de brede elektriske porte. Det er tilmed også muligt for medarbejderne at parkere biler og cykler her.

Adressen placerer jer som skrevet i Hillerøds mest attraktive industrikvarter tæt på mange hobbybutikker og diverse forretninger. I ligger dermed ikke gemt væk i et ubesøgt område uden mennesker; tværtimod. Mange mennesker kommer forbi Gefionsvej på vej til de forskellige byggemarkeder og forretninger, hvilket muliggør, at I kan reklamere for jeres erhverv og samtidig være sikker på, at det bliver set.

Forslag til anvendelse

Produktion

Økonomi

Pris i kr.
8.400.000,-
Pris pr. m² kr.
8.227,-
Årlige driftsudgifter kr.
91.682,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
90,-

Lokalet

Etage areal
1021 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2500 m²

Faciliteter

Bad
Garage
Toiletter
Port
Køkken
Kontor

Teknik

Printer

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Lager & Produktion / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere