SENEST SET
FAVORITTER

Løvdalsvej 5, 3000 Helsingør

Velholdt brugerejendom i Helsingør

9.950.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4920 XX XX Se nummer
E-mail xx@engelvoelkers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 139S8210Type : Lager & Produktion

Gedigen og velholdt erhvervsejendom - Kort afstand til centrum og motorvejsnet

Ejendommen er godt beliggende i det grønne hjørne med udsigt ud over Pindemosen kolonihaver, på kanten af Helsingørs erhvervsområde med blandet erhverv, industri samt handelsvirksomheder.

Der er få km til Helsingør Centrum. Flere busruter går fra Helsingør Station til busholdeplads kun få meter fra Løvdalsvej. Motorvejsnet mod København og sydover nås på 5 min. kørsel i bil.

Jf. lokalplanen kan ejendommen anvendes til større eller mindre produktions- og håndværksvirksomheder og kan indeholde 1 eller flere lejemål i.h.t. de ønsker og muligheder ejendommen byder, kontorvirksomhed i kombination med produktions- og håndværksvirksomhed, lager og opbevaring i tilknytning til virksomheder der drives på stedet, fritids- og idrætsaktiviteter m.m.

Ejendommen er opført i 1980 i betonelementer beklædt med træ og mursten. Tagdækning af tagpap med ovenlys, der giver et godt lysindfald i bygningen. Opført i flere niveauforskudte plan med flere produktionshaller/lagerlokaler i 2 niveauer med portadgang i gavl til hvert niveau og vare-elevator imellem.

På øverste niveau findes flere kontorer, servicerum, toiletter samt stort køkken- og kantineafsnit med godt lysindfald fra de mange vinduer med smuk udsigt ud over kolonihaverne på den anden side af vejen.

Fra nedre produktionshal fører trappen ned til kælderarealet, der hidtil har været anvendt til mandskabsomklædning, toilet- og badefaciliteter samt tidligere personale-motionsrum, i alt 235 m2.

Der er installeret rigeligt med strøm grundet tidligere anvendelse for ejer til produktion, trykluftssystem samt vacuum-udsugningsanlæg.

Der er rigelig parkerings- og oplagsmulighed på grunden, som er belagt med køre-fliser omkranset af grønne arealer mod vej og naboejendommen. Yderligere parkeringsbåse langs ejendommen på Løvdalsvej.

Ejendommen har af nuværende ejer været anvendt som domicil gennem mange år og siden fraflytning har størstedelen af ejendommen været udlejet til én lejer. Denne lejer har nu et reduceret areal i ejendommen på en tidsbegrænset lejekontrakt, der udløber uden varsel pr. 30.11.2022. Lejen er pr. 01.01.2022 kr. 256.000 p.a., og der er stillet depositum på kr. 12.8.000. Lejer kan i perioden ikke opsige lejekontrakten, men ejer kan til enhver tid opsige den inden udløb med 3 måneders varsel.

Forslag til anvendelse

Lager
Produktion

Økonomi

Pris i kr.
9.950.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
256.000,-
Pris pr. m² kr.
5.812,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
150,-
Årlige driftsudgifter kr.
219.002,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
128,-

Lokalet

Etage areal
1712 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5000 m²

Faciliteter

Toilet
Motionsrum
Parkering
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Elevator
Udsugningsanlæg

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Lager & Produktion / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere