SENEST SET
FAVORITTER

A R Friis Vej 16, 3100 Hornbæk

Eksklusiv ejendom på unik beliggenhed

32.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 70 23 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8257Type : Kontor

Eksklusiv ejendom på unik beliggenhed i Hornbæk

Nordicals og Adam Schnack har nu fornøjelsen af at udbyde denne særlige ejendom i hjertet af Hornbæk. Her får du samlet 768 m2 ejendom fordelt på 456 m2 erhverv i stueplan og på 1. sal samt 312 m2 wellness-kælder - i kompromisløs kvalitet og materialevalg fra allerøverste hylde. Ejendommen danner i dag rammer om kurbad og restaurant - begge med fremragende faciliteter.

Ejendommen ligger et stenkast fra klitterne og Øresund på én af de mest fremtrædende bygrunde i Hornbæk, og det er muligt at drive såvel erhverv på matriklen som at konvertere ejendommen til bolig eller sommerhus.

Der er i allerhøjeste grad tale om en imponerende ejendom opført i 2013 og designet i luksuriøs stil til kurbad og restaurant.

Et gennemgående mantra for ejendommen og stedet i sit samlede væsen er, at alt er udført med total kompromisløshed, med plads til mennesker, til livet og til samvær.

Forenet med dets generøse beliggenhed på strandpromenaden i Hornbæk, orienteret mod vandet og horisonten mod Sverige, tilbydes markedet her en helt særlig mulighed. Der findes endvidere ikke lignende projekter i området, så der er tale om en helt enestående mulighed.

Dét sted, hvor drømmen om at kombinere en livs¬passion med en driftig forretning kan få sin begyndelse, hvor de skønneste rammer er sat.

I underetagens 312 m2 (BBR) er der omklædnings¬faciliteter til både mænd og kvinder, fitnesslokale og diverse teknikrum samt personalerum og lager. Derudover findes der massagerum med plads til dobbelt parmassage. Som en råd tråd gennem spaområderne er der store, flotte fliser i bløde natursten.

Stueplan byder på reception, sauna, dampbad, varmtvandsbassin, spa-loungeområde, behandler¬rum med toilet og naturligvis etagens helt store clou; restauranten. Her får du et flot serveringsareal inde såvel som ude under overdækning, ligesom det store, åbne og topmoderne køkken også er aldeles kompromisløst i udførslen. I forlængelse af restauranten ligger kurbadets flotte udendørs pool-område, som er opvarmet til 34 grader.

Her emmer det om sommeren af liv og plads til at have det sjovt med de mange andre, der ligger vejen forbi.

Førstesalen byder i dag på fire behandlerrum, venteværelse, køkken og toilet. Uden for ligger to store, flotte terrasser med udsigt over stranden og Øresund. Den største af terrasserne har adgang fra pool-området via vindeltrappe. Her er der indrettet et flot loungeområde, hvor der om sommeren har været barområde.

Økonomi

Pris i kr.
32.000.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
85.625,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
111,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
768 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1079 m²

Faciliteter

Omklædning
Fitnesslokale
Toilet
Kælder
Loungeområde
Reception
Sauna
Udsigt
Køkken
Reception
+Mere

Teknik

Teknikrum

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Kontor / - Jan2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK